medrek.se

Vi söker erfaren sjuksköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Regioner
Utgår

2019-06-11

Ansök nu

Vi söker erfaren sjuksköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vi erbjuder dig ett givande arbete inom vår fantastiska barnsjukvård i en omväxlande och lärorik arbetsmiljö.
Vi har ett rikt urval av intressanta och högspecialiserade verksamheter som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Några av våra avdelningar är ensamutförare i landet av specialiserad barnsjukvård.  
 
Vi erbjuder 
• Att arbeta med patienter som har stort omvårdnadsbehov i vår avancerade och högteknologiska vårdmiljö   
• Att arbeta inom slutenvård, hemsjukvård, dagvård och mottagning eller en kombination av dessa  
• Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling   
• Ett eget ansvarsområde  
• Möjlighet till egen omvårdnadsforskning   
• Att handleda studenter   
• Individuellt schema   
• Möjlighet att hospitera på en avdelning som intresserar dig  
  
Klicka här för att läsa mer om våra verksamheter och avdelningar.  
  
Vi söker 
Dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet som sjuksköterska. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom barn-och ungdomssjukvård, intensivvård eller annan inriktning.  
 
Du ska dela vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen först. 
  
Ange gärna i din ansökan vilken verksamhet eller avdelning som intresserar dig. 
 
Förutom tillsvidareanställning erbjuder vi vikariat eller timanställning. Heltid eller deltid. Dag-, kväll- och/eller nattjänst.   
 
Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.  
 
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Charlotte Malmqvist 
contacticon phone 08- 517 772 24
contacticon mobile charlotte.malmqvist-askman@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Vi söker erfaren sjuksköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset