medrek.se

Vi söker erfarna Medicinska Sekreterare till Neurologi

Ansök nu

Vi söker erfarna Medicinska Sekreterare till Neurologi

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med medicinska sekreterare/vårdadministratörer och övriga yrkeskategorier inom de verksamheter vi har uppdrag gentemot.

Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.  

Om tjänsten

Vi söker er som vill bli våra nya kollegor och arbeta med oss inom Tema Hjärta kärl och Neuro på öppenvården som medicinska sekreterare med placering på Neurologen i Huddinge R88 samt på Neurologen Solna Q62. Medicinsk enhet Neurologi bedriver högspecialiserad vård inom stroke, ryggmärgsskaderehab, epilepsi, huvudvärk, hjärntumörer, neurodiagnostik, neuroinflammatoriska sjukdomar, neuromuskulära sjukdomar och rörelsesjukdomar.

Som medicinsk Sekreterare hos oss  kommer du att arbeta i en flexibel verksamhet där du tar egna initiativ och ser ser helheten.  Som person måste du tycka om att skriva journaler, vara noggrann, positiv samt ha stor känsla för god service.  Du känner dig bekväm med många kontaktytor och kan hantera olika personligheter samt parallella arbetsuppgifter samt tycker att det är spännande att få vara med och utveckla och påverka framtiden arbetsuppgifter i din yrkesroll. Här följer några av arbetsuppgifterna

 • Journalskrivning i journalsystemet Take Care
 • Tele-Q, 1177
 • Fakturering, Utomlän/Utomland
 • Remisshantering
 • Brev/Intyg
 • Posthantering
 • Journalrekvisitioner  
 • Tjänstetelefon 
 • Sjukresor

Utöver detta anpassas uppdraget efter verksamhetens behov. 

Intervjuer sker fortlöpande där vi berättar mer om vår verksamhet – välkommen med din ansökan.

Vi söker

Dig som har medicinsk sekreterareutbildning och som är strukturerad, en god organisatör och kan arbeta självständigt och ta eget ansvar samtidigt som du är en god lagspelare. Du trivs i en föränderlig miljö och lockas av möjligheten att få en bred kompetens i din roll. Du har förmågan att kommunicera på ett tydligt och prestigelöst sätt, är bra på att samarbeta och har en positiv inställning.

Du delar Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn

Kvalifikationer
Krav:

 • Medicinsk sekreterarutbildning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift
 • Vana vid journalsystem Take Care

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vision Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Vi söker erfarna Medicinska Sekreterare till Neurologi

Karolinska Universitetssjukhuset