medrek.se

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? På Karolinska arbetar vi enligt våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Som medarbetare vill vi att du delar dessa värderingar. Vårt förhållningssätt kollegor emellan är att ”Tillsammans är vi Karolinska” vilket innebär att vi har ett gemensamt ansvar för att alla verksamheter inom sjukhuset ska lyckas.

Vi söker nu två Käkortopeder till sektionen för Kraniofacial- och Käkkirurgi som ingår i Medicinsk enhet Plastik- och Kraniofacial kirurgi med verksamhet i Solna och Huddinge. Huvudplacering för tjänsterna är Solna.

Från årsskiftet 20/21 övertar Karolinska Universitetssjukhuset huvudmannaskapet för den käkortopediska verksamheten i Region Stockholm. Vi söker därför dedikerade personer till två tjänster inom ämnesområdet Käkortopedi till den Kraniofaciala- och Käkkirurgiska Sektionen på Karolinska Universitetssjukhuset. Inom sektionen arbetar vi i multidisciplinära team kring våra patienter och här finns förutom käkortopedi många olika specialiteter representerade såsom plastik- och käkkirurger, logopeder, psykolog, medicinsk ingenjör, koordinatorer och omvårdnadspersonal. Vi har även nära samarbete med sjukhusets Neurokirurgiska verksamhet samt Öron, Näsa och Hals.

På sektionen utbildas ST inom Käkkirurgi och verksamheten är även mottagande enhet för både medicinsk och odontologisk randutbildning för ett antal olika specialiteter. Vi har även utbildningsuppdrag för den odontologiska grundutbildningen vid Karolinska Institutet.

 

Arbetsbeskrivning

Du blir en av nyckelpersonerna inom vår verksamhet och kommer arbeta med fokus mot vård och behandling av patienter med Läpp-käk-gomspalt samt patienter med andra kraniofaciala diagnoser. Du deltar i och hjälper till att driva den multi-disciplinära delen av teamet. Goda möjligheter finns för att få vara med i utvecklingen av den vård vi bedriver inom teamet.

 

Vi söker

Dig som är specialistbehörig inom ortodonti och ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom käkortopedi. Vi hoppas att du är akademiskt meriterad och har ett intresse för forskning och kvalitetsarbete. Vi lägger mycket stor vikt vid den sökandes personliga egenskaper.

Flexibilitet kring arbetstid finns och diskuteras individuellt med sökanden.

 

Välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
- Bevis om medicine doktorsexamen    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vi söker erfarna undersköterskor till Vårdavdelning Barn 9 på Astrid Lindgrens barnsjukhus, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb