medrek.se

logga

Vi söker i ambulans, intensivvårds och anestesisjuksköterskor för uppdrag!

Ansök nu

Vi söker i ambulans, intensivvårds och anestesisjuksköterskor för uppdrag!

Om jobbet
Nu söker vi på AddUs Care legitimerade ambulans, intensivvårds och anestesisjuksköterskor. Uppdraget är till våra kunder i Dalsland, Västra Götaland samt Bohuslän. Välkommen med din ansökan! 

Addus Care ingår i det nya affärsområdet Hedera Nurse inom Hederakoncernen! Vi är ett relativt litet bemanningsföretag på frammarsch, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att jobba för oss, du kommer inte att ångra dig! 

Om tjänsten 
Vi söker legitimerade ambulans, intensivvårds och anestesisjuksköterskor. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska. Även allmänsjuksköterska med erfarenhet av ambulanssjukvård är aktuellt. Genomgången utbildning A-HLR vuxen och barn inom de senaste två åren är ett krav. Orter som är aktuella är Trollhättan, Vänersborg, Lilla-Edet, Uddevalla, Orust, Tanum, Strömstad, Kungshamn, Lysekil, Hallinden, Munkedal, Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud.

  • Uppdragsperiod: 210607 – 210829

  • Arbetstider: Dygnet runt tjänstgöring. Dag eller natt enligt rullande schema.

  • Tjänstgöringsgrad: Heltid eller deltid

  • Journalsystem: Ambulink och Melior

Om dig 
Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv! Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus. Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll. Vidare är du engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om anställningen 

  • Placeringsort: Trollhättan, Vänersborg, Lilla-Edet, Uddevalla, Orust, Tanum, Strömstad, Kungshamn, Lysekil, Hallinden, Munkedal, Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud.

  • Tillträde: enligt överenskommelse

  • Anställningsform: behovsanställning inom AddUs Care

Vi erbjuder

  • marknadsmässig lön

  • engagerad konsultchef

  • möjlighet att påverka ditt schema

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat 

Dela detta jobb

logga
Vi söker i ambulans, intensivvårds och anestesisjuksköterskor för uppdrag!

Addus Care AB