medrek.se

Vi söker konsulter inom vården!

Företag BRY Konsult AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Vi söker konsulter inom vården!

BRY Konsult är ett helägt dotterbolag till Sveriges socionomkonsulter, som har mer än fem års erfarenhet av att tillgodose socialtjänsten med kompetenta konsulter. 
Sedan en tid har vi expanderat och BRY konsult har nu även erfarna läkare, psykologer, sjuksköterskor och terapeuter knutna till företaget.

BRY konsult tillgodoser kommuner, privata aktörer och landstings behov av kompetenta och erfarna specialister inom vård och omsorg.
 
Vi söker nu fler läkare, psykologer, sjuksköterskor, terapeuter och socionomer som kan ta uppdrag över hela landet.  Vi söker dig med bred erfarenhet och kompetens och du som vill arbeta som konsult för ett företag med gedigen erfarenhet och god renommé inom vård och omsorg och socialtjänst. Kanske är du konsult idag, alternativt funderar du på det. 
 
Som konsult berikar du ditt CV, får möjlighet att lära känna olika arbetsplatser och för det arbete du utför får du en god ersättning. Av oss får du bland annat kompetensutveckling samt handledning inom ditt specifika yrkesområde. 
 
Vi mottar öppna ansökningar för dig som är intresserad av att ansluta dig till vårt team. Skicka din intresseanmälan med CV via "Ansök nu" eller ring Chris på 073-517 74 51.

Dela detta jobb

Vi söker konsulter inom vården!

BRY Konsult AB