medrek.se

Vi söker kontaktsjuksköterska, till Neuroonkologiska teamet inom Tema Neuro!

Regioner
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Vi söker kontaktsjuksköterska, till Neuroonkologiska teamet inom Tema Neuro!

Vi har nu ledig en tjänst (vikariat) som kontaktsjuksköterska inom patientflödet för maligna hjärntumörer där du kan göra stor skillnad för patienten!

Om tjänsten
Som kontaktsjuksköterska har du det övergripande ansvaret för att informera och stödja patient och närstående under hela vårdkedjan bland annat via TeleQ och 1177. I uppdraget ingår att ha särskild tillgänglighet, att informera och planera behandling, att ge stöd vid normala krisreaktioner och att förmedla kontakter till andra yrkesgrupper. Du kommer att medverka vid teamkonferenser, multidisciplinär konferens och vid mottagningsbesök. Det ingår även att delta vid diagnosbesked och att förmedla patientens vårdplan samt att ge medicinsk behandling, både intravenöst och i tablettform. I teamet arbetar bland annat sex sjuksköterskor i nära samarbete med varandra.

En av våra kontaktsjuksköterskor har nu valt att till hösten börja studera och vi söker därför efter en varm och engagerad sjuksköterska som vill bli en det av teamet kring patienter med malign hjärntumör. Vikariatet är till en början på ett år, men med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med stor möjlighet att utvecklas som sjuksköterska! Vi satsar stort på omvårdnad och bygger en Omvårdnadsakademi som bland annat arbetar med att inspirera och stödja samt uppmuntra till utbildning, utveckling och forskning.

Kontinuerlig fortbildning i form av föreläsningar och teamutveckling pågår hela tiden och det finns många möjligheter till utbildning inom neurokirurgi, neurologi, onkologi och omvårdnad i cancervård. Vi har nära samarbete med Regionalt cancercentrum (RCC) bland annat genom utbildning, handledning och vår samordnande kontaktsjuksköterska.

Hos oss får du personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Tjänsten innebär arbete dagtid, måndag till fredag.

Vi söker
Vi söker dig som har ett medmänskligt förhållningssätt med ett genuint intresse för människan. Du är noggrann och värderar vård av hög kvalitet med fokus på patientsäkerhet, samtidigt som du har ett varmt förhållningssätt i mötet med patienter och dess närstående. Arbetet som kontaktsjuksköterska kräver förmåga att arbeta i team samtidigt som tjänsten kräver att du är självgående och initiativtagande. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter. Vi önskar att du är positiv till att arbeta i en organisation i förändring och gärna vill medverka till vård- och verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid dig som person och för dig som känner igen dig i vår beskrivning väntar en spännande möjlighet där vi tar vara på din värme, energi och vilja att göra skillnad för våra patienter.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska motsvarande svensk legitimation. Du får gärna vara specialistsjuksköterska i onkologi. Erfarenhet av neurologi eller neurokirurgi är också mycket meriterande liksom erfarenhet av cancervård eller som kontaktsjuksköterska.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
   
-----------------------------------------------------------------------------
Tema Neuros vision är att vara ett ledande center för neurosjukvård med framstående forskning, utbildning och innovation. Våra cirka 650 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser. Vi samarbetar med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utveckling och utformning. Vi vill vara en lärande organisation och har omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning av högsta kvalitet. Samarbete med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center för neurosjukvård ofta behandlar patienter från andra län och länder.   
Tema Neuro omfattar cirka 20 patientgrupper med sjukdomar i nervsystemet. Vi är ensamutförare av neurokirurgi, ryggmärgsskadevård, trombektomier vid stroke, samt behandling med strålkniv. Temat består av tre patientområden: neurovaskulära sjukdomar, neurokirurgi och sjukdomar i nervsystemet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Frida Thörnell 
Omvårdnadschef Mottagning Neurokirurgi
contacticon phone 08-517 756 01
contacticon mobile 072-584 19 32

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Hans-Anders Sjöstedt, hans-anders.sjostedt@sll.se

Dela detta jobb

Vi söker kontaktsjuksköterska, till Neuroonkologiska teamet inom Tema Neuro!

Karolinska Universitetssjukhuset