medrek.se

Vi söker nattsjuksköterskekollega till Multisjuka sköra äldre 1, Huddinge.

Ansök nu

Vi söker nattsjuksköterskekollega till Multisjuka sköra äldre 1, Huddinge.

Vill du vara med i en arbetsgrupp med fantastiska kollegor och ha variation på jobbet? Välkommen till R72 i Huddinge.

”Vi är en bra arbetsgrupp, alla hjälper varandra, här finns de bästa kollegorna att jobba med!”  Välkommen till R72!

Hälsningar  Josefin, Sara och Iman,  Sjuksköterskor på R72

 

Om oss

Vi är en vårdenhet med 20 vårdplatser, belägen i Huddinge, som tillhör Tema Åldrande och ingår i patientområde "Den multisjuka äldre".   Här bedriver vi geriatrisk slutenvård för patienter som är multisjuka och sköra. Patienterna har olika diagnoser och vårdas under kort tid.  Det mesta intaget sker från Akutmottagningen och sjukhusets vårdavdelningar men också på remiss från vårdcentral samt från direktstyrd ambulans efter kontakt med jourläkare resp. koordinator.

Som sjuksköterska på Tema Åldrande får du ett arbete där inget arbetspass är det andra likt och du kommer att ha en ledande roll i omvårdnadsarbete!  Du ska ansvara för vårdavdelningsarbete, inskrivning av nya patienter samt akut omhändertagande och övervakning av multisjuka och sköra patienter. Du kommer att jobba tillsammans med 2 andra sjuksköterskor och 3-4 undersköterskor.

Vi söker nu sjuksköterskor för tillsvidareanställning på natt, med tillträde enligt överenskommelse. Observera att nattjänsten innebär 7 nätter / 3 veckor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en stimulerande arbetsmiljö med stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska! Här arbetar du med glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av geriatrik, akutsjukvård och ledarskap.

När du börjar hos oss får du en personligt anpassad inskolning efter dina tidigare erfarenheter och behov. Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder även utbildning internt genom bland annat en mycket uppskattad introduktionskurs, vilket ger dig en god grund för ditt fortsatta arbete hos oss.

Vi söker

Vi vänder oss till dig som har erfarenhet och ett genuint intresse för geriatrik, omvårdnad och akutsjukvård och som ser glädjen och möjligheterna i att får arbeta i framtidens sjukhus där högspecialiserad geriatrisk vård har en viktig roll.  

Du känner dig trygg i ett arbete präglat av stort ansvar och oförutsägbara situationer.  Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv och vi ser att du samarbeta över gränser för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Du kommer i ditt arbete att möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris med omtanke och respekt.

I rollen som nattsjuksköterska ansvarar du för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet.  

Vi förväntar oss givetvis att du delar och arbetar efter grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.
 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer 

För att jobba hos oss krävs att du är legitimerad sjuksköterska. Har du jobbat inom geriatrisk vård, ser vi detta som meriterande.

Tveka inte att söka till oss! Möjligheten till hospitering finns och du kommer att erbjudas anpassad inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i din roll som sjuksköterska. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.   

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vi söker nattsjuksköterskekollega till Multisjuka sköra äldre 1, Huddinge.

Karolinska Universitetssjukhuset