medrek.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu omsorgsassistenter till ett nytt personlig assistansärende, tjänsterna är tillsvidare på 100%. 

Ditt nya jobb

Jobbet innebär arbete i brukares hem med stöttning och hjälp med de grundläggande behoven enligt LSS. Det innebär att självständigt upprätthålla överenskommelser utifrån genomförandeplan och arbetssätt mot brukare.

Personliga assistansärendet är bemannat varje dag, arbetstiderna fördelas dag/ kväll/jour/ helg.

Vi söker dig som har

• utbildning inom Omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning
• B-körkort

Vi ser gärna att du har utbildning som är inriktad mot personer inom funktionshinderområdet eller inom vård- och omsorg. I arbetet är det viktigt att vara flexibel och lyhörd för brukarnas behov.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100%   
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2018-10-21
Ansök snarast då intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Enhetschef Richard Söderlund

E-post: richard.soderlund@vimmerby.se

Vi söker nu personliga assistenter till Vimmerby kommun

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb