medrek.se

Vi söker nu sjuksköterskor som vill jobba natt till vår Kirurgi och Trauma Avdelning (B83) i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Vi söker nu sjuksköterskor som vill jobba natt till vår Kirurgi och Trauma Avdelning (B83) i Huddinge

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Vår vision är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.    
Temat består av cirka 320 medarbetare inom två patientområden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största Forskning, Utveckling, Utbildning (FoUU) enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset.    
 
Om oss   
Här bedriver vi framförallt geriatrisk/ortopedisk vård med mobilisering för patienter som är multisjuka och sköra och som har någon typ av fraktur, oftast höftfraktur. Här arbetar vi utifrån Empowerment-modellen som stödjer och tillvaratar patientens egna resurser i rehabiliteringen.    
Vi har intag dygnet runt.  Hos oss vårdas patienterna pre- och postoperativt i samarbete med ortopedi. Efter operationen vidtar rehabiliteringsarbetet före hemgången. Det förekommer att vi vårdar geriatriska patienter med andra diagnoser.    
Som sjuksköterska hos oss arbetar du i vårdpar tillsammans med en undersköterska och vår bemanning nattetid består av två sjuksköterskor och två undersköterskor som tar hand om 20 patienter.    
Vår klinik finns i Huddinge.    
 
Vi erbjuder  
Vi är stolta över att kunna säga att vi har en bra social arbetsmiljö med högt i tak. Här blir du en del av ett hjälpsamt och positivt team!   
Det är ett omväxlande arbete där du har möjlighet till personligutveckling. Eftersom våra patienter är multisjuka kommer du att få god erfarenhet av arbete med en rad olika diagnoser.   
Som nyanställd får du självklart en inskolning anpassad efter din tidigare erfarenhet och dina behov.   
Dubbel natt-OB: (gäller även natt på helg och storhelg) 
 
Övrig information   
Vi erbjuder friskvårdsersättning, personalgym och möjligheter till kompetensutveckling. 
 
Vi söker    
Vi söker sjuksköterskor som vill bidra med sin kunskap och erfarenhet och framförallt vill utveckla äldrevården för vår patientkategori.    
Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en ny kollega till oss. Du som söker till oss bör vara nyfiken och ha en empatisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. För oss är det viktigt att alla våra patienter och anhöriga möts med respekt och empati.    
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!   
 
Kvalifikationer    
Legitimerad sjuksköterska.   
Meriterande: erfarenhet inom akutsjukvård  
 
I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Frida Peelen 
Omvårdnadschef
contacticon phone +46858586446
contacticon mobile 072-584 07 43

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Exp tel: 08-585 803 50

Dela detta jobb

Vi söker nu sjuksköterskor som vill jobba natt till vår Kirurgi och Trauma Avdelning (B83) i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset