medrek.se

-->

En av tjänsterna kommer innefatta projektledning och utveckling av vår anestesimottagning

Vi erbjuder

En intressant och dynamisk arbetsplats som arbetar i tvärprofessionella team, vi lyfter fram barnets perspektiv med stor arbetsglädje. Det finns goda möjligheter att påverka utvecklingen av arbetat på avdelningen.

Vi erbjuder våra anställda kontinuerlig kompetensutveckling genom återkommande utbildningsdagar och kan erbjuda möjligheter att få lära nytt inom flera områden. Vi utför operationer på relativt friska barn som går hem samma dag.

Vi erbjuder heltid 40 timmar/vecka, dagtid måndag till fredag.


Om tjänsterna

Vi är en av de få specialiserade verksamheter för anestesi-, operation och intensivvård för barn i Sverige. Vårt uppdrag är att bedriva sjukvård, undervisning och forskning på hög internationell nivå.

Barn Operation Dagvård tar emot ca 2000 patienter/år inom urologi, kirurgi, ortopedi, reumatologi samt plastikkirurgi. Dagoperation bemannar tre operationssalar fem dagar i veckan med anestesi- och operationspersonal. På varje operationssal opereras mellan 4 -7 patienter per dag. Vi har egen pre- och postoperativ enhet som tar hand om barnen före och efter operation.

Vår enhet är belägen i nyrenoverade lokaler i Q-huset på Karolinska Universitetssjukhuset Solna (gamla Astrid Lindgrens Barnsjukhus).

Vi söker två anestesisjuksköterskor som kan bemanna på operationsenheten och även om önskan finns, arbeta med barnen pre och postoperativt.

Vi söker också en anestesisjuksköterska som i projektform vill vara med och bygga upp vår anestesimottagning, med målet att på sikt arbeta både på mottagningen och kliniskt.

Alla tjänsterna är heltidstjänster dagtid, 40 timmar per vecka.

Tjänsterna kan kombineras med visst forskningsarbete. 

Vi söker

Vi söker dig som:

  • är trygg i dig själv och i din yrkesroll
  • är positiv och engagerad 
  • har god samarbetsförmåga 
  • är ansvarstagande och kan arbeta både i team och självständigt för att nå enhetens gemensamma mål

Avdelningen har god teamkänsla och arbetar över gränser för att barnet och dess förälder/föräldrar alltid ska vara i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av nya medarbetare.

Kvalifikationer 

Krav: Sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård med minst 2 års erfarenhet

Meriterande: Erfarenhet av barnanestesi och dagkirurgisk vård. Forskningserfarenhet i området kring det preoperativa omhändertagandet.

Har du inte tidigare erfarenhet av att arbeta med barn kommer vi att fokusera på det i ditt introduktionsprogram.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Vi söker nu tre Anestesisjuksköterskor till Operation Dagvård, Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna

Regioner
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb