medrek.se

Vi söker operationssjuksköterskor till både Huddinge och Solna

Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Vi söker operationssjuksköterskor till både Huddinge och Solna

Vi bedriver universitetssjukvård och är i SLL ensamutövare inom flera specialiteter som till exempel neurokirurgi, thoraxkirurgi, den mest avancerade gynekologiska kirurgin samt transplantationer.

Vi söker nu operationssjuksköterskor till flera av våra verksamhetsområden där du kommer att få jobba med högspecialiserad operationssjukvård i världsklass. 

Som operationssjuksköterska kommer du att arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där din arbetsmiljö präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo tillsammans med mycket kompetenta kollegor. Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med högteknologisk avancerad operationssjukvård med nära koppling till forskning och utveckling.  

Vi erbjuder 

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ, där vi är inkluderande och omtänksamma och där vi hjälper varandra framåt. 

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

Exempel på vad vi erbjuder inom utbildning och kompetensutveckling: 

- Skräddarsytt introduktionsprogram 

- Kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser 

- Möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden 

- Individuell kompetensutvecklingsplan  

Om du inte bor i Stockholm i dagsläget så har vi möjlighet att hjälpa dig med bostad. 

Vi söker 

Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och vi vill att du trivs i en miljö där du får använda din flexibilitet, problemlösnings- och samarbetsförmåga.  

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård. 

Inom flera av våra verksamheter garanterar vi ett multidisciplinärt omhändertagande 24 h om dygnet vilket innebär att vi både söker dig som vill jobba dag men också dig som vill jobba natt. 

Din ansökan ska innehålla: 

- CV 

- Personligt brev 

- Yrkeslegitimation 

- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 

- Utbildningsbevis

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som operationssjuksköterska! 

Mer information om oss: 

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO) och smärtvård. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter. 

Thorax och Kärloperation i Solna - anestesi och operationsverksamhet samt intensivvård inom thorax- och kärlkirurgi och även anestesi vid interventionella procedurer. 

Trauma och Akutoperation i Solna - anestesi- och operationsverksamhet inom trauma, akut kirurgi, obstetrik, ortopedi och plastikkirurgi samt interventionell verksamhet. Trauma är ett av sjukhusets profilområden. 

Buk, neuro och ÖNH-operation i Solna - anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad minimalinvasiv (t.ex. robotassisterad) samt öppen abdominell kirurgi, högspecialiserad ÖNH-kirurgi med inriktning på cancer samt högspecialiserad neuroanestesi och -operation där Karolinska är ensamutförare i SLL.

Neuroanestesi och -operation innefattar även interventionella procedurer, som är ett profil- och fokusområde för Karolinska. 

Transplantation och Akutoperation i Huddinge - anestesi- och operationsverksamhet inom akut kirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik och interventionell verksamhet. Transplantation är ett av sjukhusets profilområden.  

Buk, ÖNH och Öppenvårdsoperation i Huddinge - anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad gynekologisk, urologisk, Öron, Näs och Hals samt övre gastrokirurgi. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Kia Rosberg 
Omvårdnadschef Trauma och Akutkirurgi
 08-51775445
 kia.rosberg@sll.se

Liz Rauhofer 
Vårdenhetschef, Thorax-, kärloperation & THIVA
 073 – 504 82 16

Ann-Britt Johansson 
Vårdenhetschef Buk, neuro och ÖNH operation, Solna
 08-517 773 72
 ann-britt.j.johansson@sll.se

Anneli Nilsson 
Omvårdnadschef, Buk, ÖNH, öppenvårdsop i Huddinge
 08-585 806 44
 anneli.kr.nilsson@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

 

Dela detta jobb

Vi söker operationssjuksköterskor till både Huddinge och Solna

Karolinska Universitetssjukhuset