medrek.se

Är du sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri eller psykiatrierfarenhet och vill arbeta inom somatiken? Här kommer en möjlighet för dig! 

Om tjänsten 

Vårdavdelning A24b i Solna har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar.  

Patienter med motilitetsstörning har en dysfunktion i tarmen som kan orsaka smärttillstånd. I ditt arbete kommer du möta patienter med olika smärttillstånd eller nydebut av kronisk inflammatorisk tarmsjukdom. Det innebär att patienten kan till exempel behöva hjälp med att hantera känslor av meningslöshet, att stärka patientens känsla av att ha kontroll över sitt liv och att hjälpa patienten att hantera sin sjukdom och konsekvenser av den. I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov såväl som psykisk stöttning. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. Du kommer få fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.  

Ständigt arbetar vi med förbättringar vilket innebär att vi alla behöver vara med och påverka för att hela tiden utveckla oss. Vi vet att alla kompetenser behöver samverka i team för att våra patienter ska uppleva att de får ett riktigt bra bemötande samt den bästa tänkbara medicinska vården och omvårdnaden. Vårt förhållningssätt utgår ifrån Karolinskas Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn samt sjukhusets vision patienten först.

Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team. Här blir du en del av en spännande och lärorik miljö där vi kontinuerligt utvecklar vården. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en slutenvårdsavdelning såväl som handledning av kollegor inom psykiatrisk omvårdnad. Vidare kommer du att ha schemalagd arbetstid vilket innebär dag och kvällspass samt möjlighet till natt.

Vi tillämpar SLL:s Nya arbetstidsmodell.  

Vi söker 

Vi söker dig som vill vara med och bidra till utveckla vården av patienter med oklara buksmärtor och som delar våra värderingar ansvar medmänsklighet och helhetssyn. Du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med skiftande tempo och arbetsuppgifter.  

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska. 

Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska inom psykiatri eller specialistutbildning inom psykiatri.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval. 

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Johanna Janse Larsson 
Omvårdnadschef Gastromedicin
 072-5840658

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-51772698

 

Vi söker psykiatrisjuksköterska Gastromedicin och Endokrin slutenvård i Solna

Regioner
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb