medrek.se

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra radiologiska verksamheter i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-01-23

Ansök nu

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra radiologiska verksamheter i Huddinge

Vi erbjuder möjligheten att få arbeta med unik professionell kompetens med en kombination av omvårdnad samt teknologisk skicklighet! 
 
Om oss  
Vi är drygt 900 medarbetare verksamma i både Huddinge och Solna, som arbetar inom nio olika funktionsområden. Genom högteknologisk utrustning, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övriga verksamheter inom Karolinska Universitetssjukhuset bidrar vi med specialistkompetens och världsledande metoder för bästa diagnos och behandling för våra patienter. 
Inom Bild och Funktion möts den nyaste och mest avancerade tekniken och tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus. År 2019 kommer vår verksamhet i Huddinge att flytta in i Karolinska Universitetssjukhusets högteknologiska hus, CHOPIN, som kommer vara centrum för röntgen, intervention och operation vilket kommer erbjuda nya fräscha lokaler med modern maskinpark.  
 
Om tjänsten 
I tjänsten som Röntgensjuksköterska hos oss kommer du få möjlighet att jobba inom flera modaliteter, utvecklas och få spetskompetens efter eget tycke. Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt och vårt mål är att ligga i framkant och vara ledande inom vårt yrke.  
Hos oss får du goda möjligheter att dels omsätta dina tidigare erfarenheter och dels utvecklas i din yrkesroll. Vi förordar delaktighet, öppenhet och ett gott medarbetarskap. 
 
Anställningsformen på dessa tjänster är tillsvidareanställning samt vikariat på 12-24 månader. Placering i Huddinge på våra verksamheteter inom Thoraxradiologi, Trauma/MSK, Bukradiologi och Neuroradiologi. 
 
Vi erbjuder dig:   
Individuell inskolningsplan där du utvecklar din kompetens och får utbildningsbevis/körkort inom varje modalitet. 
Avancerade hjärt och bukprotokoll på DT 
Biopsier, punktioner och dränageinläggning på DT.     
Interna föreläsningar varje vecka.   
Tätt och nära samarbete med radiologer och undersköterskor.   
Arbeta med den senaste medicinsktekniska utrustningen på marknaden.   
Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.   
Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar,  
Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor 
 
Vi söker   
Krav: Legitimerad Röntgensjuksköterska med tidigare erfarenhet inom DT och konventionell röntgen. 
Meriterande: Tidigare erfarenhet från jourtjänstgöring/akutverksamhet, avancerade studier och/eller handledarutbildning. 
Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt med god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.  
Eftersom kommunikationen sker på detta språk både i tal och skrift.  
 
Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  
Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Övriga tjänster
Se andra tjänster inom Region Stockholm här
Dela annons
              printbutton
Yrkesområde
Sjuksköterskor röntgen

Arbetsplats
Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Bahar Kaya 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 072-469 86 42

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-585 803 50

Dela detta jobb

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra radiologiska verksamheter i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset