medrek.se

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra verksamheter i Huddinge

Regioner
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra verksamheter i Huddinge

Är du utbildad röntgensjuksköterska med intresse för datortomografi? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

I mars 2020 har delar av vår verksamhet i Huddinge flyttat in i Karolinska Universitetssjukhusets högteknologiska lokaler som kommer vara centrum för röntgen, intervention och operation. Det innebär att vi jobbar i nya fräscha lokaler med modern maskinpark. Nu utökar vi vårt team och söker dig, framtida kollega, som är intresserad av att arbeta hos oss med fokus på datortomografi (DT).

Vi erbjuder dig:   

  • Individuell inskolningsplan.  
  • Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor.  
  • Föreläsningar varje vecka.   
  • Arbete med medicinteknisk utrustning.        
  • Utrustning som är senaste på marknaden.  
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.        
  • Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.        
  • Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar.  
  • Möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD, etc. 
  • Ingå i en härlig och kompetent arbetsgrupp!   

Om tjänsten

Som röntgensjuksköterska i vårt kompetenta team arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter såsom avancerade hjärt- , thorax och bukprotokoll, biopsier, punktioner och dränageinläggning. Du har ett tätt och nära samarbete radiologer och undersköterskor. I vår verksamhet har vi både akuta och tidbokade patienter där ingen dag är lik den andra i olika komplexa situationer.

Under hösten kommer vi att driftsätta Förberedelseenheten där patienter blir förberedda innan de kommer till undersökningslabbet. Rotation till denna enhet kan förekomma.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst samt ett vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Vi söker

Hos oss är en dag sällan den andra lik, vilket innebär att du bör vara trygg i en föränderlig vardag där oväntade situationer uppstår. Du följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

Du har förmåga att se helheter och tar hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare är du lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska med tidigare erfarenhet inom Datortomografi. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Meriterande: Tidigare erfarenhet från jourtjänstgöring/akutverksamhet, avancerade studier och/eller handledarutbildning.

Urval sker löpande och de lediga tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat, så vänta inte med din ansökan!  

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Om oss
Bild och Funktion ansvarar för radiologi, strålningsfysik, nuklearmedicin samt neuro-och klinisk fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har den mest högteknologiska och avancerade radiologiska utrustningen i Europa. Genom särskilda avtal med ledande leverantörer säkerställs att vi alltid har den senaste tekniken. Vår personal har spetskompetens för att nyttja modaliteternas fulla kapacitet.

Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den landstingsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen. Eftersom vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vi söker Röntgensjuksköterskor till våra verksamheter i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset