medrek.se

Vi söker sjuksköterska med intresse och/eller erfarenhet av Gastrokirurgi till Solna

Regioner
Utgår

2019-03-01

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska med intresse och/eller erfarenhet av Gastrokirurgi till Solna

En spännande och lärorik möjlighet för dig som vill jobba med högspecialiserad kirurgi på vårdavdelning med inriktning Gastromedicin och Endokrin! 
 
Om oss   
Vårdavdelning Gastromedicin och Endokrin i Solna har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder. Avdelningen planerar för att ansvara för dessa patienters omvårdnad pre- och postoperativt samt ett mindre elektivt flöde av gastrokirurgi. Ständigt arbetar vi med förbättringar vilket innebär att vi har möjlighet att vara med och påverka för att hela tiden utveckla omvårdnaden och våra arbetssätt. Alla kompetenser behöver samverka i team för att våra patienter ska uppleva att de får ett riktigt bra bemötande samt den bästa tänkbara medicinska vården och omvårdnaden.   
 
Om tjänsten   
Som sjuksköterska hos oss får du erfarenhet av både medicinsk och kirurgisk omvårdnad. Du får följa patienten genom den medicinska behandlingen och den kirurgiska, pre- och postoperativt. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. EDA, centrala infarter, bukdränage, stomier och KAD är vanligt förekommande hos kirurgpatienterna.  
Du kommer medverka i arbetet med att ta fram rutiner för omvårdanden av patienterna pre- och postoperativt samt identifiera eventuella utbildningsbehov.   
Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team. 
 
Vi erbjuder   
Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi kontinuerligt utvecklar vården.  
Kunskaper och erfarenhet inom både gastromedicin, gastrokirurgi och endokrinologi.   
Fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.   
Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov   
Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare   
Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp   
SLL:s Nya arbetstidsmodell   
 
Vi söker   
Dig som har ett intresse för patienter inom medicin och kirurgi som vill vara med och bidra till att utveckla den specialiserade vården till våra patienter med särskilda behov. Du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med skiftande tempo och arbetsuppgifter. Verksamheten är under utveckling vilket innebär att vi söker dig som är lösningsorienterad, ser möjligheten i att kunna vara med och påverka och vill testa nya arbetssätt.  
 
Kvalifikationer   
Krav: Legitimerad sjuksköterska.   
Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kirurgisk omvårdnad. Specialistsjuksköterska kirurgisk vård, vilket ger möjlighet till anställning som biträdande universitetssjuksköterska.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.   
 
Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Johanna Janse Larsson 
Omvårdnadschef Gastromedicin
contacticon mobile 072-5840658

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-517 72 968

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska med intresse och/eller erfarenhet av Gastrokirurgi till Solna

Karolinska Universitetssjukhuset