medrek.se

Vi söker sjuksköterska till Gastroenterologi och Endokrinologi i Solna

Regioner
Utgår

2020-09-22

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska till Gastroenterologi och Endokrinologi i Solna

Är du utbildad sjuksköterska och brinner för att utveckla vården för patienter? Har du ett intresse för gastroenterologi och endokrinologi samtidigt som du tycker om att arbeta med patienter som genomgår medicinska och/eller kirurgiska behandlingar?
Då är det kanske dig vi söker!

Om oss  
Vårdavdelning Gastroenterologi och Endokrinologi i Solna har nya, fräscha, moderna lokaler. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitetsrubbningar och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas primärt medicinskt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder. Vi arbetar ständigt med förbättringar vilket innebär att vi har möjlighet att vara med och påverka för att hela tiden utveckla omvårdnaden och våra arbetssätt. Vi är ett glatt gäng med god stämning på avdelningen och vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vården kring våra patienter.

Om tjänsten  
Hos oss ligger stort fokus på omvårdnad med patienten först. I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. Du kommer få fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.

Vi vårdar patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitetsstörningar och endokrinologi. Kombinationen av olika patientflöden gör att du som sjuksköterska får en bred kompetens och unik möjlighet till tvärfunktionellt lärande. Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team.

”Intressanta och spännande diagnoser där omvårdnaden verkligen gör skillnad!” Sjuksköterska med läkemedelsansvar och omvårdnadsansvarig Endokrin, Erika Wing

Vi erbjuder  

  • Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi tillsammans kontinuerligt utvecklar vården.  
  • Fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.  
  • Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov  
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare  
  • Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp  
  • SLL:s Nya arbetstidsmodell, möjlighet att arbeta dag/kväll, treskift eller endast natt.
  • Friskvårdsbidrag

Vi söker  
En sjuksköterska som vill komplettera vår grupp och bidra till en öppen atmosfär. Du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med skiftande tempo och arbetsuppgifter. Du brinner för omvårdnad och vill arbeta med patienten i fokus. Du får gärna vara intresserad av utvecklingsarbete då det finns stor möjlighet för våra anställda till att påverka och delta i olika projekt och i arbetsgrupper.

Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska.  
Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kirurgisk, medicinsk eller psykiatrisk omvårdnad.
Utbildad specialistsjuksköterska, vilket ger möjlighet till anställning som biträdande universitetssjuksköterska eller AKA.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

Vårt förhållningssätt utgår ifrån Karolinskas Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn samt sjukhusets vision patienten först. 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
- Johanna, Omvårdnadschef


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion omfattar flera internmedicinska specialiteter samt infektion, reumatologi och hudsjukdomar. Vården är organiserad i 16 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning.

Patientflödena är samlade i fem medicinska enheter. Temat ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Till temat finns idag kopplat ett femtiotal forskargrupper. Hos oss är alla medarbetare (ca 1200st) viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska till Gastroenterologi och Endokrinologi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset