medrek.se

Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya sjukhusbyggnaden Solna

Regioner
Utgår

2019-01-24

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya sjukhusbyggnaden Solna

Om oss  
Vårdavdelning A24b i Solna har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Ständigt arbetar vi med förbättringar vilket innebär att vi alla behöver vara med och påverka för att hela tiden utveckla oss. Vi vet att alla kompetenser behöver samverka i team för att våra patienter ska uppleva att de får ett riktigt bra bemötande samt den bästa tänkbara medicinska vården och omvårdnaden.  
 
Om tjänsten  
I ditt arbete kommer du möta patienter med olika smärttillstånd eller nydebut av kronisk inflammatorisk tarmsjukdom. Det innebär att patienten kan till exempel behöva hjälp med att hantera känslor av meningslöshet, att stärka patientens känsla av att ha kontroll över sitt liv och att hjälpa patienten att hantera sin sjukdom och konsekvenser av den.  
I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov såväl som psykisk stöttning.  
Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder.  
 
Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team. Vidare kommer du att ha schemalagd arbetstid vilket innebär dag och kvällspass samt möjlighet till natt.  
 
Vi erbjuder  
Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi kontinuerligt utvecklar vården.  
Fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.  
Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov  
Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare  
Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp  
SLL:s Nya arbetstidsmodell: schemalagd  
 
Vi söker  
Vi söker dig som vill vara med och bidra till att utveckla vården av patienter med oklara buksmärtor och som delar våra värderingar ansvar medmänsklighet och helhetssyn. Du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med skiftande tempo och arbetsuppgifter.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska.  
Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska, gärna med smärtkompetens samt erfarenhet från kirurgisk omvårdnad. Eller inom psykiatri.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  
 
Vårt förhållningssätt utgår ifrån Karolinskas Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn samt sjukhusets vision patienten först.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2019-01-24
 

Övriga tjänster
Se andra tjänster inom Region Stockholm här
Dela annons
              printbutton
Yrkesområde
Sjuksköterska

Arbetsplats
Solna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Johanna Janse Larsson 
Omvårdnadschef Gastromedicin
contacticon mobile 072-5840658

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-517 72 968

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya sjukhusbyggnaden Solna

Karolinska Universitetssjukhuset