medrek.se

Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i Solna!

Regioner
Utgår

2019-03-01

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i Solna!

Om oss   
Vårdavdelning Gastromedicin och Endokrin i Solna har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder.
Avdelningen planerar för att ansvara för dessa patienters omvårdnad pre- och postoperativt samt ett mindre elektivt flöde av gastrokirurgi. Ständigt arbetar vi med förbättringar vilket innebär att vi har möjlighet att vara med och påverka för att hela tiden utveckla omvårdnaden och våra arbetssätt. Alla kompetenser behöver samverka i team för att våra patienter ska uppleva att de får ett riktigt bra bemötande samt den bästa tänkbara medicinska vården och omvårdnaden.   
 
Om tjänsten   
Hos oss så ligger stort fokus på omvårdnad med patienten först. I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. Du kommer få fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans. Vi vårdar patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitetsstörningar, endokrinologi och gastrokirurgi. Kombinationen av olika patientflöden gör att du som sjuksköterska får en bred kompetens och unik möjlighet till tvärfunktionellt lärande. 
 
”-Intressanta och spännande diagnoser där omvårdnaden verkligen gör skillnad!” Sjuksköterska med läkemedelsansvar och omvårdnadsansvarig Endokrin, Erika Wing  
 
Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team. Vidare kommer du att ha schemalagd arbetstid vilket innebär dag och kvällspass samt möjlighet till natt.   
 
Vi erbjuder   
Bli en del av en spännande och lärorik miljö där vi kontinuerligt utvecklar vården.   
Fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.   
Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov   
Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare   
Jobba med en glad och kompetent arbetsgrupp   
SLL:s Nya arbetstidsmodell 
Vi söker   
Du förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med skiftande tempo och arbetsuppgifter. Verksamheten är under utveckling vilket innebär att vi söker dig som är lösningsorienterad, ser möjligheten i att kunna vara med och påverka och vill testa nya arbetssätt. För att trivas hos oss så behöver du vara öppen för flexibla lösningar och vid behov kunna ställa om i ditt arbete. Du får gärna vara intresserad av utvecklingsarbete då det finns stor möjlighet för våra anställda till att påverka och delta i olika projekt och i arbetsgrupper. 

Kvalifikationer   
Krav: Legitimerad sjuksköterska.   
Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kirurgisk, medicinsk eller psykiatrisk omvårdnad.  
Specialistsjuksköterska, vilket ger möjlighet till anställning som biträdande universitetssjuksköterska.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.   
 
Vårt förhållningssätt utgår ifrån Karolinskas Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn samt sjukhusets vision patienten först.   
 
Välkommen med din ansökan!   
 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Johanna Janse Larsson 
Omvårdnadschef Gastromedicin
contacticon mobile 072-5840658

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-517 72 968

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i Solna!

Karolinska Universitetssjukhuset