medrek.se

logga

Vi söker sjuksköterska till urologen som prioriterar sin arbetsmiljö

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska till urologen som prioriterar sin arbetsmiljö

Kliniken bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi, operationsverksamhet samt öppenvård och slutenvård dygnet runt.  

Vi har under sista året förstärkt bemanningen för att skapa en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare. I och med det tog vi även beslut att endast vårda patienter på avsedda patientplatser. Vi valde även att sänka antalet patienter per vårdlag från 7 st till 5 st, så att förutsättningarna finns att ge en vård som man som medarbetare kan vara stolt över. Vi är fast beslutna om att detta är en framgång, därför jobbar vi stenhårt med att aldrig tumma på ovanstående överenskommelse!  

Verksamhetsområdet har fyra akutvårdsavdelningar fördelat på tre våningsplan med intag av såväl elektiva som akuta patienter. Vi har hög omsättning av patienter då behandlingsmetoderna hela tiden förfinas och förkortar vårdtiderna.  

Vårdavdelning 65:
Är klinikens urologiska vårdavdelning med 13 vårdplatser. En hel del av de elektiva patienterna genomgår behandling för cancer i urinvägarna, prostatacancer, njurcancer och urinblåsecancer. Varje dygn tar vi emot akuta patienter som bl.a. drabbats av njursten, urosepsis och andra symtom ifrån urinvägarna. 
Vi vårdar även akuta patienter med kirurgiska besvär. 

Exempel på vad vi kan erbjuda dig 
- Ett friskvårdsbidrag, upp till 3000 kr/år. 

- En introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter. 

- Individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverkar ditt schema. 

- Stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete bla. vårdsamordnare, farmaceuter, koordinatorer och kontaktsjuksköterskor. 

- Kompetensutveckling utifrån dina behov. 

- Introduktions år för nyutexaminerade sjuksköterska 

- Personalbostad att hyra vid behov 

- Dubbel nattob-ersättning. 

- Kvarstannandebonus i form av tid som antingen kan tas ut i pengar eller ledighet. 

Om tjänsten 
I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt kirurgiskt och urologiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet. Varje team består av en sjuksköterska och en undersköterska som tillsammans har hand om 5 patienter. 

Anställningsform 
Tillsvidareanställning 38,25 timmar/vecka. 

Tillträde enligt överenskommelse.  

Vi söker  
Hos oss behöver man inte vara bäst på synonympreparat eller de nyaste dokumentations-trenderna. Alla är vi bra på något, därför söker vi dig som gemensamt med dina kollegor och chef vill bidra med dina specifika kunskaper och utveckla avdelningen vidare. 

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du trivs med det patientnära arbetet och att du värderar ett gott arbetsklimat högt. 

Att se möjligheter istället för hinder tror vi är bra då vi arbetar i en snabbt skiftande verksamhet med ibland högt tempo.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Som nyutexaminerad sjuksköterska får du hos oss en bra grund att stå på för din framtida karriär inom yrket.  

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska.  

Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi/urologi, men inget krav.   

Är du specialistsjuksköterska med inriktning kirurgisk vård är detta meriterande.

Dela detta jobb

logga
Vi söker sjuksköterska till urologen som prioriterar sin arbetsmiljö

Danderyds Sjukhus AB