medrek.se

Vi söker sjuksköterskor för nattjänstgöring till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor för nattjänstgöring till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Vi på avdelningen för postoperativ vård tar emot och vårdar nyopererade patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva operationer. Vi söker nu dig som är sjuksköterska och intresserad av nattjänstgöring.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård, övervakning och smärtbehandling. Till oss kommer vuxna patienter från hela sjukhuset för vård och övervakning i samband med operation, intervention eller behandling i kombination med någon form av anestesi (narkos/sövning/bedövning). Avdelningen är öppen dygnet runt veckans alla dagar och hos oss kommer du att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare inom olika specialiteter och fysioterapeuter. 

Du kommer att komma i kontakt med en mycket varierande patientgrupp vars vårdtid kan variera mellan ett par timmar till flera dygn. Vi behandlar även bl.a. patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.  

Vi erbjuder  

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning samt alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.  

Vi är inkluderande, vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas. 

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

Arbetstider 

Vi tillämpar ett avtal där 32,20 timmar/vecka räknas som heltid vid nattarbete, samt även en fördubblad OB-ersättning under timmarna 22:00-06:00 och kvarstannandebonus, vilket innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet, lön eller pensionsavsättning, om man jobbar mer än ett år.  

Vi erbjuder fem veckors inskolningstid och under 3 månader kommer du att få arbeta dag/kvällstjänstgöring innan natt är aktuellt. 

Vi söker nu dig som vill bli en del i vår gemenskap och tillsammans med oss utveckla vården och våra team inom Pre- och postoperativ omvårdnad.  

För att trivas hos oss tror vi att du som söker har, förutom svensk sjuksköterskelegitimation, minst två års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. 

Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom anestesi/intensivvård eller akutsjukvård. 

Om du tycker att detta låter spännande och vill veta mer, ring gärna till Kristina 08-517 712 98  

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska!  

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

Din ansökan ska innehålla: 

- CV 

- Personligt brev 

- Yrkeslegitimation 

- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 

- Utbildningsbevis 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Kristina Kullman 
Omvårdnadschef, Pre- och postop Solna
 08-517 712 98
 kristina.kullman@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

 

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor för nattjänstgöring till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset