medrek.se

Vi söker sjuksköterskor som är intresserade av hjärtkirurgi till Vårdavdelning 2 i Solna

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor som är intresserade av hjärtkirurgi till Vårdavdelning 2 i Solna

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Vi erbjuder
Ett professionellt, lärorikt och positivt arbete som sjuksköterska tillsammans med de bästa av kollegor inom ett unikt vårdområde. Hjärtkirurgi är högspecialiserad vård som bara bedrivs på några universitetssjukhus i landet. Här får du ett arbete med klassisk kirurgisk omvårdnad i kombination med kardiologisk vård.

Om tjänsten
Vårdavdelning Hjärta Kärl 2 är en avdelning med Hjärtkirurgisk inriktning. Här vårdas patienter som genomgår olika hjärtkirurgiska ingrepp samt endovaskulära klaffinplantationer. Vi arbetar med en varierande och intressant patientgrupp i blandade åldrar med olika sjukdomar. Hos oss kan du lära dig mycket!

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, läkare och fysioterapeuter. Du är ansvarig för den pre- och postoperativa vården av patienterna som innefattar övervakning av vitalparametrar, hjärtrytm, avancerad smärtlindring och basal omvårdnad. Det är viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Och att du arbetar för att patienterna får en god och säker omvårdnad.

Du får:

  • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus   
  • Introduktionsutbildning med fem veckors inskolning.
  • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen.
  • Du erbjuds att gå utbildningar inom kardiologi och hjärtkirurgi.
  • Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.   
  • Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av sjukvård.

Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kolleger med omtanke och respekt och bidrar med din kunskap och entusiasm.
En förutsättning för att klara arbetet är att du har förmågan att arbeta i ett högt tempo där du ena stunden fattar snabba beslut och i andra stunden håller en patient i handen för att sprida trygghet.
Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra liksom att du anser det viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker sjuksköterskor till natt-tjänster och skiftarbete med dag- kvälls- och nattarbete. Uppge gärna i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av sjukvård.

Meriterande: Meriterande med hjärtsjukvård eller akut/kirurgisk verksamhet. Vi ser gärna sökande med magisterexamen eller högre då vi står i startgroparna att införa Karolinskas Kompetensmodell.

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor som är intresserade av hjärtkirurgi till Vårdavdelning 2 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset