medrek.se

Vi söker sjuksköterskor som vill jobba med avancerad postoperativ vård till HUA, nattjänst

Regioner
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor som vill jobba med avancerad postoperativ vård till HUA, nattjänst

Till vår Hjärtuppvakningsavdelning (HUA) söker vi nu grundutbildade sjuksköterskor som är intresserade av avancerad postoperativ vård i anslutning till en intensivvårdsavdelning.
Om oss  
Vi på Thoraxanestesin i Solna har implementerat ett nytt arbetssätt för att minska köerna till hjärtoperation och frigöra intensivvårdsplatser och har därmed startat en ny avdelning.  
 
På HUA – Hjärtuppvakningsavdelningen – behandlas patienter som genomgått hjärtkirurgi, exempelvis kranskärlsoperationer och hjärtklaffsoperationer. Patienterna är relativt friska i övrigt med bra förutsättningar att snabbt återfå sina normala funktioner. Patienterna stannar en natt och skrivs sedan ut till vårdavdelning.  
Avdelningen har varit i drift i ett år, med fantastiska resultat för våra patienter. Det finns stora möjligheter för dej att vara med att påverka framtiden för avdelningen.  
 
På HUA har vi verksamhet måndag till lördag morgon och detta är en nattjänst.  
 
 
Om du vill läsa lite mer om avdelningen så kan du klicka här! 
 
Vi erbjuder  
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning samt alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.  
 
Vi är inkluderande, vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas. 
Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  
 
Vi söker 
För att trivas hos oss tror vi att du som söker har, förutom svensk sjuksköterskelegitimation, minst två års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. 
 
Om du tycker att detta låter spännande och vill veta mer, ring gärna till Jennie Sandberg på telnr 08-517 770 75.
 
Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska! 
 
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! 
 
Din ansökan ska innehålla: 
-    CV 
-    Personligt brev 
-    Yrkeslegitimation 
-    Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 
-    Utbildningsbevis 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Jennie Sandberg 
contacticon phone 08-517 770 75

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor som vill jobba med avancerad postoperativ vård till HUA, nattjänst

Karolinska Universitetssjukhuset