medrek.se

Det är vi inom Patientområde Neurokirurgi som har uppdraget att vårda de två miljoner invånare i Stockholm och Gotland som har behov av vård i samband med ett ingrepp i hjärna och ryggmärg. Vi är de enda i Sverige som utför strålknivskirurgi – något som faktiskt uppfunnits just inom vår verksamhet. Vårt Patientområde innefattar fem patientflöden; Aneurysm, Benign hjärntumör, Malign hjärntumör, Rygg och Skallskada.

Vi flyttar nu till den nya sjukhusbyggnaden i Solna till en vårdavdelning i toppskick och vi vill ha med dig på vår resa!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med stor möjlighet att utvecklas som sjuksköterska! Hos oss får du personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter och om du så önskar har du har möjlighet till rotation och möta patienten inom alla våra verksamheter, öppenvård som slutenvård!

Som nyanställd sjuksköterska inbjuds du naturligtvis även till vår mycket uppskattade grundkurs i neurokirurgisk omvårdnad.

Vi satsar stort på omvårdnad och bygger en Omvårdnadsakademi med det övergripande målet att säkerställa att vi hela tiden utvecklar omvårdnaden och därmed förbättrar vården genom att inspirera, stödja och uppmuntra utbildning, utveckling och forskning.

Om tjänsten

Inom patientområdet arbetar vi med olika vårdnivåer som innefattar inskrivningsmottagning, dagvård, vårdavdelning, pre -och postoperativ vård samt intermediärvård. Som sjuksköterska finns möjligheten att rotera mellan de olika vårdtyperna. Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetssituation genom att tillsammans med dina kollegor, chefer och omvårdnadsansvarig sjuksköterska utveckla och förbättra den vård vi ger till alla våra patienter.

Annonsen avser en tillsvidareanställning inom vår sjudygnsverksamhet, där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med nattarbete.Vi använder oss av individuell schemaplanering. Tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Vi söker

Vi vill anställa dig som ser möjligheterna i att få arbeta i ett helt nybyggt sjukhus och få vara med att forma en ny tematisk organisation för framtidens sjukvård!

För att trivas hos oss behöver du vara positiv till att arbeta med en engagerad medarbetargrupp som är med och driver vård- och verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid teamarbete, ansvarstagande och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

 Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är ett plus om du har erfarenhet av pre- och postoperativ vård. Erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård, gärna just neurologi, är också mycket meriterande. Vi ser även positivt på om du har en specialistsjuksköterskeexamen inom akutsjukvård eller intensivvård. 

Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Tema Neuros vision är att vara ett ledande center för neurosjukvård med framstående forskning, utbildning och innovation. Våra cirka 650 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser. Vi samarbetar med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utveckling och utformning. Vi vill vara en lärande organisation och har omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning av högsta kvalitet. Samarbete med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center för neurosjukvård ofta behandlar patienter från andra län och länder.  

Tema Neuro omfattar cirka 20 patientgrupper med sjukdomar i nervsystemet. Vi är ensamutförare av neurokirurgi, ryggmärgsskadevård, trombektomier vid stroke, samt behandling med strålkniv. Temat består av tre patientområden: neurovaskulära sjukdomar, neurokirurgi och sjukdomar i nervsystemet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Louise Nederberg 
Omvårdnadschef
072-5815759

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Hans-Anders Sjöstedt Tel: 08-517 720 13, hans-anders.sjostedt@sll.se

Vi söker sjuksköterskor som vill vara med och utforma omvårdnaden till Patientområde Neurokirurgi, Solna

Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb