medrek.se

Vi söker sjuksköterskor till akutkirurgisk avdelning i Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-03-01

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till akutkirurgisk avdelning i Huddinge!

I augusti öppnade vi en ny vårdavdelning för Trauma och akutkirurgi. Det spännande uppdraget med att fortsätta utveckla avdelningen och utöka vår personalstyrka med rätt bemanning fortsätter. Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta i ett glatt gäng och ha möjlighet att påverka sin arbetssituation och utveckla vården. Vår vision är att arbetet på avdelningen skall genomsyras av robust och säker arbetsmiljö under dygnets alla timmar. Vi har korta beslutsvägar och du kan verkligen vara med och implementera och utveckla nya idéer och tankesätt. Välkommen in med din ansökan!

Om verksamheten och tjänsten  

Den nya akutkirurgiska verksamheten tillhör Tema Trauma och Reparativ Medicin.  

Temat ansvarar bland annat för ett akut omhändertagande av svårt skadade patienter  

och patienter med akutkirurgiska sjukdomstillstånd.  

Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för pre- och postoperativ vård av patienter med akutkirurgiska diagnoser. Vanligt förekommande diagnoser är cholesystit, pankreatit, appendicit, ileus och gastrointestinal blödning men även mindre trauman som till exempel fall- och cykelolyckor. Patienterna har varierande sjukdomstillstånd och ålder. EDA, centrala infarter och olika slags buk- och thoraxdränage är vanligt förekommande.  

Till slutenvårdsavdelningen hör en öppenvårdsmottagning där patienter kommer på återbesök, samt en mindre operationsverksamhet som det finns möjlighet att vara med och utveckla.  

Vi söker  

Dig som är lösningsorienterad, idérik, tålmodig och trivs med teamarbete. Du vill vara med och starta något helt nytt, prova nya idéer och ser möjligheter med att testa nya arbetssätt. Att verksamheten är under utveckling innebär ständiga förbättringsarbeten och att vi söker medarbetare som ser möjligheter i detta.  

Vidare bör du vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras eftersom akuta händelser kan inträffa.  

Detta medför krav på flexibilitet, omprioriteringar och förmåga att ta nya snabba beslut.  

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande: En merit är tidigare erfarenhet av kirurgi och/eller akutsjukvård.  

Vidareutbildning som specialistsjuksköterska möjliggör anställning som biträdande  

universitetssjuksköterska eller andra uppdrag inom verksamheten.  

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!  

Hälsningar Christine och Siri, omvårdnadschefer  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor till akutkirurgisk avdelning i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset