medrek.se

Vi söker sjuksköterskor till akutmottagningen och akutvårdsavdelningarna på Karolinska, Huddinge

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till akutmottagningen och akutvårdsavdelningarna på Karolinska, Huddinge

Vi arbetar tvärprofessionellt i team inom alla våra enheter som består av, Akutvårdsavdelningen (AVA), Medicinska akutvårdsavdelningen (MAVA), Kirurgiskvårdavdelning (KAVA) och Akutmottagningen (AKM). All verksamhet vilar på en grund av akutsjukvård med en stor variation av olika patientgrupper. Vi arbetar tillsammans för ett balanserat och hållbart arbetsliv. Hos oss har alla medarbetare har en individuell kompetensplan och med ett närvarande ledarskap arbetar vi för att skapa den bästa arbetsplatsen och vården för våra patienter.

Vi erbjuder

 • Individuell anpassad introduktion, för att du ska få en bra start i din roll inom verksamheten.
 • Många möjligheter till utveckling i form av utbildningar och kurser.
 • Personlig utvecklingsplan, inom funktionen arbetar vi strukturerat och aktiv med kompetensstegen, för att på ett tydligt sätt kunna skapa karriärvägar för dig och andra medarbetare.  
 • Möjlighet för rotation till andra enheter inom akutsjukvården.
 • Möjlighet att arbeta som ledningssjuksköterska.
 • Du erbjuds en tillsvidareanställning.
 • Läs mer om förmåner här.

Om tjänsten

Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden i ditt arbetsteam. Du arbetar självständigt, har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt och kan hantera komplexa situationer och undersökningar. I tjänsten kommer du att tillämpa medicinska prioriteringar, samt bidra till utveckling inom omvårdnadsarbetet.  Om du som söker är erfaren sjuksköterska så ingår det även att handleda sjuksköterskestudenter och nyanställda kollegor.

Vi samarbetar över gränserna genom att hjälpa till att vid behov bemanna våra olika enheter, vilket är den del utav din kompetensutveckling för att bli en komplett akutsjuksköterska.

Gemensamt för våra enheter är att du kommer att träffa många olika typer av patienter, du kommer ha ett omväxlande arbete som stundtals innebär högt tempo och ett tätt samarbete mellan olika professioner. Mötet med patienterna kräver oftast omedelbara åtgärder, snabba beslut och tät uppföljning.

Hos oss arbetar vi enligt Region Stockholms 24/7 avtal för sjuksköterskor Det avtal som tecknats mellan Vårdförbundet och Region Stockholm. Det innebär att du kan välja att reducera din veckoarbetstid genom att arbeta förtätad helg och/eller minst 30% natt. Mer information om schema får du vid en eventuell intervju.

Vi söker  

En erfaren sjuksköterska som är trygg i sin roll och kan bidra till utveckling av verksamheten.

 • Du har ett kritiskt förhållningssätt och uppdaterar dig inom professionen. 
 • Vi ser gärna att du som söker är en lyhörd och kommunikativ person. Du är lyhörd för patientens behov och dom enskilda fall du möter, för att därefter på bästa sätt kunna prioritera och fördela omvårdnadsarbetet.
 • I din roll ska du kunna bidra till att struktur finns för att stödja patienter och närståendes förmåga till delaktighet och självbestämmande vård.
 • Du ska ha stor respekt för patientens integritet och värdighet samt förmedla förtroende och tillit.

Kvalifikationskrav

Du är legitimerad sjuksköterska.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård.

Om verksamheten

Vi har ett sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Inom funktionsområdet i Huddinge ingår förutom akutvårdsavdelningarna MAVA, KAVA och AVA även Akutmottagningen för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet.

Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter. Vi verkar i en ständigt omväxlande arbetsmiljö med höga patientflöden och korta vårdtider. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd.

En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården.
 

Uppdraget för Tema ARM är att säkerställa högklassig vård, forskning och utbildning för patientgrupper inom akutsjukvård, internmedicin, trauma/akutkirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, kraniofaciala sjukdomar, öron-näsa-hals/ hörsel och balans,

samt transplantation. Tema ARM kommer att bestå av fem medicinska enheter och två omvårdnadsenheter och kommer både att fokusera på akutsjukvård och det kompletta omhändertagandet för den akut sjuka patienten samt även driva och utveckla de

högspecialiserade uppdragen för Karolinska inom de ovan beskrivna områdena. Temat kommer att bestå av cirka 1600 medarbetare inom fem medicinska enheter och två omvårdnadsområden. Slutenvården bedrivs både i Huddinge och Solna och öppenvården bedrivs både i Solna, Huddinge, Danderyd och Rosenlund.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor till akutmottagningen och akutvårdsavdelningarna på Karolinska, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset