medrek.se

Vi söker sjuksköterskor till KAVA och MAVA på Karolinska, Huddinge

Regioner
Utgår

2020-07-16

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till KAVA och MAVA på Karolinska, Huddinge

På KAVA och MAVA ligger vårt fokus på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter. Vi verkar i en ständigt omväxlande arbetsmiljö med höga patientflöden och korta vårdtider. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd.

Vi erbjuder

 • Individuell anpassad introduktion, för att du ska få en bra start i din roll inom verksamheten.
 • Många möjligheter till utveckling i form av utbildningar och kurser.
 • Personlig utvecklingsplan, vi jobbar strukturerat och aktivt med kompetensstegen, för att på ett tydligt sätt kunna skapa karriärvägar för dig
 • Möjlighet för rotation till andra enheter inom akutsjukvården.
 • Möjlighet att arbeta som ledningssjuksköterska.
 • Du erbjuds en tillsvidareanställning.
 • Läs mer om förmåner här.

Vi arbetar tvärprofessionellt i team inom alla våra enheter som består av, Akutvårdsavdelningen (AVA), Medicinska akutvårdsavdelningen (MAVA), Kirurgisk akutvårdsavdelning (KAVA) och Akutmottagningen (AKM). All verksamhet vilar på en grund av akutsjukvård med en stor variation av olika patientgrupper. Vi arbetar tillsammans för ett balanserat och hållbart arbetsliv. Hos oss har alla medarbetare en individuell kompetensplan och med ett närvarande ledarskap arbetar vi för att skapa den bästa arbetsplatsen och vården för våra patienter.

Om tjänsten

Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden i ditt arbetsteam. Du arbetar självständigt, har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt och kan hantera komplexa situationer. I tjänsten kommer du att tillämpa dina omvårdnadskunskaper för att tillgodose patientens individuella behov. Som erfaren sjuksköterska ingår det även att handleda sjuksköterskestudenter och nyanställda kollegor.

Vi samarbetar över gränserna genom att hjälpa till att vid behov bemanna våra olika enheter, vilket är den del utav din kompetensutveckling för att bli en komplett akutsjuksköterska.

Gemensamt för våra enheter är att du kommer att träffa många olika typer av patienter, du kommer ha ett omväxlande arbete som stundtals innebär högt tempo och ett tätt samarbete mellan olika professioner. Mötet med patienterna kräver oftast omedelbara åtgärder, snabba beslut och tät uppföljning.

Hos oss arbetar vi enligt Region Stockholms 24/7 avtal för sjuksköterskor Det avtal som tecknats mellan Vårdförbundet och Region Stockholm. Det innebär att du kan välja att reducera din veckoarbetstid genom att arbeta förtätad helg och/eller minst 30% natt. Mer information om schema får du vid en eventuell intervju.

Vi söker  

Både dig som är erfaren sjuksköterska som är trygg i din roll och kan bidra till utveckling av verksamheten och även dig som är nyutexaminerad sjuksköterska som vill påbörja din sjuksköterskekarriär inom akutsjukvård.

 • Du har ett kritiskt förhållningssätt och uppdaterar dig inom professionen. 
 • Vi ser gärna att du som söker är en lyhörd och kommunikativ person. Du är lyhörd för patientens behov och dom enskilda fall du möter, för att därefter på bästa sätt kunna prioritera och fördela omvårdnadsarbetet.
 • I din roll ska du kunna bidra till att struktur finns för att stödja patienter och närståendes förmåga till delaktighet och självbestämmande vård.
 • Du ska ha stor respekt för patientens integritet och värdighet samt förmedla förtroende och tillit.

Kvalifikationskrav

Du är legitimerad sjuksköterska.

Meriterande om man har erfarenhet från andra typer av verksamheter så som ASIH, geriatriskslutenvård och psykiatri.

KAVA och MAVA fick under pandemin uppdraget att tillsammans utöka intermediärvårdsplatser för patienter med Covid-19. Med mycket kort varsel ställde alla medarbetare om för att på bästa sätt ta sig an uppdraget. Att vårda patienter med ett sjukdomstillstånd där ingen tidigare kunskap fanns gjorde att vi genom kreativa lösningar och ett stöttande klimat gemensamt åstadkommit något som vi aldrig har varit med om tidigare. Vi är stolta över vår arbetsplats som präglas av hjälpsamhet och tvärprofessionellt samarbete med patienten i fokus. Här får du en inblick i vår vardag under pandemin.

Klicka här för att läsa repotage.

Uppdraget för Tema ARM är att säkerställa högklassig vård, forskning och utbildning för patientgrupper inom akutsjukvård, internmedicin, trauma/akutkirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, kraniofaciala sjukdomar, öron-näsa-hals/ hörsel och balans,samt transplantation. Tema ARM kommer att bestå av fem medicinska enheter och två omvårdnadsenheter och kommer både att fokusera på akutsjukvård och det kompletta omhändertagandet för den akut sjuka patienten samt även driva och utveckla de högspecialiserade uppdragen för Karolinska inom de ovan beskrivna områdena. Temat kommer att bestå av cirka 1600 medarbetare inom fem medicinska enheter och två omvårdnadsområden. Slutenvården bedrivs både i Huddinge och Solna och öppenvården bedrivs både i Solna, Huddinge, Danderyd och Rosenlund.

 

Välkommen in med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Sjuksköterska

Arbetsplats
Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Christa Olovsson 
Omvårdnadschef, MAVA, Huddinge
contacticon phone 08-585 831 23
Sophie Lallet 
Omvårdnadschef, KAVA/AVA Huddinge
contacticon phone 08-585 816 98

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Annelie Rehnström mobiltel: 0701-68 40 62

Referensnummer
170766

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor till KAVA och MAVA på Karolinska, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset