medrek.se

Vi söker sjuksköterskor till Öron, näsa och hals vårdavdelning på Karolinska!

Regioner
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till Öron, näsa och hals vårdavdelning på Karolinska!

Hos oss på ÖNH finns en spännande patientmix bestående av både barn och vuxna. Du får en unik kompetens inom området och får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom det område som särskilt intresserar dig. Just nu söker vi sjuksköterskor till tre olika tjänster hos oss: dag/kväll/helg, nattjänst och en sjuksköterska med utsett studentansvar! Välkommen till oss i Huddinge!

Bli en del av vårt team!

På avdelningen vårdar vi patienter med sjukdomar och skador i Öron, Näsa och Hals-området. Vi har dels ett akut flöde där vi lägger in patienter från vår egen akutmottagning, dels ett ett stort kirurgiskt flöde bestående av både barn och vuxna. Operationerna sker både i dagkirurgi och slutenvård. Det är viktigt att du är intresserad av kirurgisk vård, men också av de akut sjuka patienterna som vi tar hand om.

Vi erbjuder

En introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Vi värnar om att personalen hos oss ska kunna utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten

  • Du har möjlighet att få gå handledarutbildning 7,5 hp
  • Du har möjlighet att gå på vår uppdragsutbildning (7,5 hp) som vi bedriver tillsammans med Karolinska Institutet
  • Kompetensutveckling och olika föreläsningar erbjuds löpande.
  • Det finns även möjlighet att välja ett ansvarsområde som du är särskilt intresserad av.

Vi har också en aktiv specialistförening för öron-näsa-halssjuksköterskor där vi årligen erbjuder deltagande i utbildningsdagar.

Om tjänsten

Som sjuksköterska på vårdavdelningen leder du omvårdnaden i team med undersköterska och läkare. Du deltar i rondarbetet, hanterar läkemedel och bedömer i samförstånd med patienten omvårdnadsbehovet. I det kirurgiska flödet ansvarar du för den pre- och postoperativa omvårdnaden, vilket bland annat innebär att patienterna som ska opereras är väl förberedda inför sin operation.

Vi söker sjuksköterskor till tre tjänster hos oss:

  • Schemalagd arbetstid: dag, kväll och helg, två helger av fem. Dina arbetsuppgifter är de ovannämnda.
  • Nattjänst: på natten arbetar ni två sjuksköterskor och vissa nätter även en undersköterska. Arbetstiden är natt 21,00–07,15 med heltidsmått 32:20 t/v. Sysselsättningsgrad är 73,97% men kan diskuteras. Du har ett fast rullande schema som även innefattar helger och röda dagar.
  • Studentansvar: du tycker det är roligt att handleda och utöver det kliniska arbetet ansvarar du tillsammans med ytterligare en studentansvarig för avdelningens studenter. Du är deras kontaktperson, schemalägger, tar emot dem samt finns som ett stöd för dem och deras handledare under deras tid på avdelningen.

I ansökningsformuläret kan du rikta din ansökan till respektive tjänst.

På avdelningen har vi en samordnande sjuksköterska som är senior inom ÖNH och är med och leder arbetet samt avlastar och stöttar våra sjuksköterskor i det dagliga arbetet. Hon fungerar även som mentor och stöd för mindre erfarna sjuksköterskor.

Vi har ett positivt arbetsklimat och planerar att införa individuell schemaläggning för de sjuksköterskor som arbetar dag/ kväll/ helg – för att vi vet att med en god arbetsmiljö kan vi ge våra patienter den bästa vården!

Vi söker

Sjuksköterska som är trygg i sin yrkesroll, är engagerad och har patienten i fokus. Vi vill att du är ansvarstagande, har en god kommunikationsförmåga och tycker om att samarbeta i team samt bidrar till ett gott arbetsklimat.

Kvalifikationer

Krav: Leg. sjuksköterska eller sjuksköterska.

Meriterande: om du har specialistutbildning inom barn och ungdom. Erfarenhet av ÖNH-, barn-, akut- eller kirurgisk vård är meriterande men inget krav.

För dig som riktar din ansökan mot tjänsten med studentansvar ser vi gärna att du har gått handledarutbildningen.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor till Öron, näsa och hals vårdavdelning på Karolinska!

Karolinska Universitetssjukhuset