medrek.se

Vi söker sjuksköterskor till vår akuta strokenhet R82 i Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till vår akuta strokenhet R82 i Huddinge!

Delar du vår fascination för hjärnan och vill vara med där det händer? Lockas du av en miljö med snabba beslut där du får utvecklas både som sjuksköterska och individ? Vi söker nu kollegor till Patientområde (PO) Neurovaskulära sjukdomar i Huddinge!
Vi erbjuder
Här får du möjlighet att jobba med strokevård i framkant! Avdelning R82 ingår i Tema Neuro och är en av Karolinska universitetssjukhusets två akutvårdsavdelningar med inriktning på neurovaskulära sjukdomar. Till oss kommer patienter från stora delar av Stockholmsområdet såväl som närliggande landsting för att få högspecialiserad strokesjukvård – något som vi är experter på.  
 
I nuläget har vi 10 öppna vårdplatser på avdelningen samt tre platser tillägnade vår akuta övervakningsenhet, NAVE. På NAVE är vårdnivån ännu högre och vi har möjlighet till kontinuerlig observation av vitala parametrar. Här ger vi även specifika medicinska behandlingar såsom trombolys, CPAP, Cough-Assist och antiepileptisk intravenös behandling. Eftersom du här har möjligheten att rotera mellan den mer avancerade vården på NAVE och den något lugnare miljön på R82, får du en varierande och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter att utvecklas i arbetet! Då vi enbart vårdar patienter i den mest akuta fasen har vi korta vårdtider, i genomsnitt 1-3 dygn. 
   
Om tjänsten
Hos oss ingår du i ett team tillsammans med undersköterskor, läkare och hälsoprofessioner och på så vis bedriver vi avancerad vård av strokepatienter. Du blir en del av en sammansvetsad arbetsgrupp där alla hjälps åt och tar ett gemensamt ansvar för att sätta patienterna först. I din roll som sjuksköterska har du huvudansvaret för omvårdnaden av patienterna, delar läkemedel, rondar och genomför vårdplaneringar.  
 
Som ny hos oss erbjuder vi dig en gedigen introduktion och därefter kontinuerlig kompetensutveckling inom neurologi. Vi erbjuder bland annat en utbildning Neurosjukvård 15hp i samarbete med Karolinska Institutet, strokekompetensutbildning och handledarutbildning. Utöver detta anordnar vi regelbundna internutbildningar och föreläsningar.  
 
Vi erbjuder tillsvidaretjänst förlagd till dag/kväll, natt eller treskift utefter ditt intresse. För dig som är intresserad finns möjlighet till en funktionstjänst med inriktning på exempelvis medicinsk teknik, eftervård eller vårdhygien. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är intresserad av att veta mer!  
 
Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.   
 
Vi söker dig som
- är engagerad i din yrkesroll och intresserad av neurologi. Har du ingen neurologisk erfarenhet sedan tidigare? Ingen fara, det kan du få hos oss!  
- har ett positivt förhållningssätt  
- är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ 
- har goda kommunikationsfärdigheter och uppskattar att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier   
- sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.   
 
Kvalifikationer 
- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård 
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 
 
Sök redan idag!  
Vi går igenom ansökningar och kallar till intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan. 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
- Bevis om medicine doktorsexamen  
- Bevis om docentur   
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Charlotte Segrell 
Omvårdnadschef
contacticon phone 072-5840621

Fackliga representanter
Anneli Rehnström, Vårdförbundet, tel. 070-168 40 62

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor till vår akuta strokenhet R82 i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset