medrek.se

Vi söker sjuksköterskor till våra mottagningar på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Regioner
Utgår

2018-12-04

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till våra mottagningar på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vill du arbeta på mottagning inom vår fantastiska barnsjukvård?

Vi har fokus på våra patienter, din kompetensutveckling och forskning. Vi har flyttat in i nya lokaler både på Karolinska i Solna och på Albatross i Huddinge. Det ger oss unika möjligheter till god vård och forskning. Vi söker engagerade sjuksköterskor som vill vara med och driva och utveckla framtidens arbete på våra mottagningar

Du kommer att ingå i det team av läkare, barnsjuksköterskor, forskningspersonal, biomedicinska analytiker, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och psykologer som vi arbetar i. 

Just nu söker vi bla sjuksköterskor till följande mottagningar:

  • Barnmottagningen Albatross i Huddinge söker till gastro/hepatologi.

    Gäller både dagvård och mottagning barn med inriktning sjukdomar i mag-tarmkanalen och i levern. Vi söker sjuksköterska/barnsjuksköterska med erfarenhet av barn eller barnsjukvård gärna med erfarenhet av gastro och/eller hepatologi och eller dagvård/mottagning.
     

  • Dagvården för barn med blodsjukdomar i Huddinge. Till oss kommer barn och ungdomar med bl.a. tumörsjukdomar för behandling med högdos cytostatika, barn med anemi för återkommande blodtransfusioner och barn med medfödda immunbrister. Hit kommer också barn och ungdomar som ska genomgå stamcellstransplantation. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska barn och ungdom gärna med erfarenhet av blodsjukdomar och/ eller stamcellstransplantation. Du kan även vara sjuksköterska med flera års erfarenhet av barn och ungdomar och/eller blodsjukdomar eller transplantation.   

  • Till vår barnneurologimottagningen i Solna kommer barn och ungdomar i åldrarna 0 -18 år med diagnoser som  till exempel epilepsi, muskelsjukdomar, CP, autism, ADHD och neuroinflammation. Vi har ett nära samarbete med den neuropediatriska dagvårdsverksamheten samt vårdavdelningen plan 10 på Nya Karolinska Solna. I tjänsten ingår telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning och provtagning,  boka och kalla patienter från väntelistan, sammottagning med läkare samt utbildning av patienter, dess familj, assistenter och förskola/skola om neurologiska sjukdomar. Du har arbetat minst två år som legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är specialistsjuksköterska inom barn- och ungdomssjukvård och/eller legitimerad  sjuksköterska med erfarenhet inom området epilepsi/neurologi. Erfarenhet av mottagningsarbete är önskvärd men inte nödvändigt.  


    Läs mer om våra mottagningar här

Vi erbjuder

Ett roligt, omväxlande och självständigt arbete. Du kommer att få olika kliniska arbetsuppgifter med barn och ungdomar i alla åldrar, eget ansvar för mottagningar, administration och telefonrådgivning. Du kommer få arbeta i team med flera andra yrkeskategorier.

Förutom tillsvidareanställning så finns även längre vikariat. Man kan arbeta både heltid eller deltid (40 timmar/veckan).

Vi söker: 

Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård alternativt flerårig erfarenhet av barnsjukvård. Även sjuksköterska med annan specialitet är välkommen att söka. Eftersom vi arbetat utifrån att alltid sätta barnen först, vilket är vår hjärtefråga så vill vi att du tänker likadant.Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande. 

Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Charlotte Malmqvist 
 08- 517 772 24
 charlotte.malmqvist-askman@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68

Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

 

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor till våra mottagningar på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset