medrek.se

Vi söker specialistläkare till REMEO Stockholm

Företag REMEO
Regioner
Utgår

2019-02-09

Ansök nu

Vi söker specialistläkare till REMEO Stockholm

REMEO-kliniken växer och utvecklas ständigt för att kunna möta det stora behov som finns i Sverige för våra patienter – patienter i behov av avancerat andningsstöd och rehabilitering. Det är just den kombinationen som har gjort vården hos oss så framgångsrik för vår patientgrupp, de allra sköraste, som kräver kvalificerad nivå av REMEO-teamet där läkaren driver diagnostik och behandlingsstrategin. Inte bara inom ett ”stuprör” av vården utan utifrån helhetsfokus på alla patientens behov för att kunna nå ett liv med kvalitet.

En omöjlig uppgift för denna patientgrupp, varav de flesta annars skulle ligga på en intensivvårdsavdelning? Nej, inte för REMEOs team av handplockade medarbetare, intensivvårdsjuksköterskor, sjuksköterskor, paramedicinare, undersköterskor, medicintekniker och läkare, har det visat sig under de drygt fem år REMEO har funnits till.

Men behovet av vår vård växer ständigt och vi ska nu bygga ut verksamheten samt utveckla vårt koncept till att ta mer ansvar för patienten även i hemmet via digitala lösningar och behöver därför fler läkare med intensivvårdsbakgrund.

Vår placering i Sköndal i södra Stockholm gör att de flesta av våra patienter kommer från Stockholmstrakten, men vi är också ett nationellt kompetenscentrum och tar emot patienter från hela landet. Vi kommer nu att expandera i nya lokaler och utöka våra akademiska insatser inom utbildning och forskning.

Dina arbetsuppgifter

REMEO har idag sex fast anställda läkare med specialistkompetens inom anestesi och intensivvård. Vi söker nu ytterligare en specialistkompetent kollega inom anestesi och intensivvård, internmedicin eller akutmedicin. Du kommer att få vara med och vidareutveckla vården för våra medicinskt mycket komplicerade patienter i ett multidisciplinärt team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, paramedicinare, tekniker och kurator. Du kommer förutom dagarbete att ingå i vår jourorganisation med ansvar för avancerad andningsvård, luftväg/trach och individualiserad rehabilitering.

Om dig

Du har svensk läkarlegitimation samt specialistkompetens inom anestesi och intensivvård, internmedicin eller akutmedicin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet med god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Mer om REMEO

Vår värdegrund vilar på att patienten inte bara får rätt vård utan också att anhöriga upplever sig trygga med att det är alla medarbetares mål.

Titta gärna på filmklippet som finns i anslutning till annonsen där Medicinsk chef Eva Sundman berättar om REMEO vid 5-årsjubileumet i september 2018.

Mer information hittar du på www.linde-healthcare.se och www.remeo.se

Din ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få en ny kollega och kommer hantera ansökningar fortlöpande.

För mer information kontakta

Eva Sundman, Medicinsk Chef och FoU-Chef, e-post eva.sundman@REMEO.se eller telefon 070- 208 67 83.

Dela detta jobb

Vi söker specialistläkare till REMEO Stockholm

REMEO