medrek.se

Arbeta som sjuksköterska i Norge!

Helsebemanning är ett av de få bolag som vunnit tilldelning av det stora norska avtalet för sjuksköterskor med start 1 oktober. Vi kommer kunna erbjuda dig långa och korta uppdrag som sjuksköterska i hela Norge. Vårt norska team står redo för att ta emot dig! Hör av dig redan idag för mer information eller om du behöver hjälp med ansökan om norsk legitimation.

I sommar har vi flera uppdrag för dig som specialistsjuksköterska!

Akutsjuksköterskor(akutmottagning) Hammerfest, Haugesund
Anestesisjuksköterskor Aker (Oslo)
Barnsjuksköterskor Oslo
Dialyssjuksköterskor Oslo
Intensivvårdssjuksköterskor Levanger, Haugesund
Operationssjuksköterskor Bodö
Psykiatrisjuksköterskor Asker

Börja arbeta på Helsebemanning

Sänd in cv, kopia på id-handling, kopior på dina legitimationer och andra utbildningar som du har. Vi kommer inom kort kontakta dig för en intervju.
Du behöver uppge 2 st referenser varav minst en ska vara i chefsposition och en kollega.
Vi vill även att du har ett HLR-intyg som får vara högst ett år gammalt.  Löneförhandling görs med din konsultchef. Lönen är individuell och beror bland annat på erfarenhet och vilket uppdrag du ska arbeta på. Resor och boende förhandlas inför varje uppdrag och Helsebemanning har möjlighet att hjälpa dig om du är i behov av det. Vi följer skatteverkets regler vad gäller boende, resor och andra förmåner.

Om oss
Helsebemanning är ett norskägt företag med huvudkontor i Hammerfest och avdelningskontor i Lillehammer, Oslo, Uppsala, Borlänge, Karlskrona, Örnsköldsvik och Saxtorp. Företaget grundades av Thom-Erik Gruer och registrerades november 2010. Vårt bemanning- och rekryteringsteam består av konsultchefer med bakgrund inom hälsosektorn, HR-utbildning, erfarenhet från serviceyrket och lång branscherfarenhet. Vår vision är att med stor kvalitetsmedvetenhet och affärsfokus skapa förutsättningar för högkvalitativa bemanningslösningar som ger hög patientsäkerhet på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Vi arbetar med långa och korta uppdrag inom ramavtal och utanför ramavtal i Norge, Sverige, England och Danmark.

Välkommen!

Charlotte Johansson                            
Konsultchef
Sverige och Norge
Mob: (+46) 72 3070938
www.helsebemanning.se
charlotte@helsebemanning.se

Arbeta som sjuksköterska i Norge!

Företag Helsebemanning
Regioner
Utgår

2019-06-10

Ansök nu

Dela detta jobb