medrek.se

Vi söker temachefsassistent till Tema Akut och Reparativ medicin (Tema ARM)

Ansök nu

Vi söker temachefsassistent till Tema Akut och Reparativ medicin (Tema ARM)

Vill du vara med och supporta framtidens Tema ARM?
Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en ny verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en central roll som temachefassistent där du kommer att arbeta i en omväxlande miljö där du har kontakt med både chefer och medarbetare inom och utanför Temat.

Här erbjuds du en arbetsplats med starkt engagemang och en entreprenörsanda. Som temachefassistent kommer du att ha en viktig och central roll där huvudfokus blir att supportera temachefen för att underlätta vardagen för denna. Du kommer bland annat att arbeta med koordinering av möten och resor samt ta fram presentationsmaterial inför ledningsgruppsmöten och övriga möten där det efterfrågas. Vidare kommer du även att ansvara för interna events samt vara behjälplig i annat förekommande administrativt arbete såsom kalender- och mailhantering, koordinering av olika slag samt förberedande arbeten som i rask takt behöver produceras.

Det är en viktig roll och du kommer att ha möjlighet att kunna vara med och påverka uppdraget tillsammans med temachef. Arbetsuppgifterna kan variera över tid och du ingår i en stabsfunktion och rapporterar direkt till temachefen samt är verksamhetens och Karolinskas representant så väl internt som extern.

Vi erbjuder möjligheten att delta i olika nätverk med personer i liknande roller. Som chefsassistent på Karolinska sjukhuset finns möjligheter att delta i olika forum med fokus på din kompetensutveckling inom din roll.

Om tjänsten
Som temachefsassistent arbetar du självständigt och är temachefens administrativa stöd. Du ansvarar för administrationen inom ramen för ditt uppdrag. Detta innebär att temachefsassistenten fokuserar och följs upp av temachef och respektive verksamhet i tätt samarbete med berörda chefer och medarbetare inom alla stabsverksamheter. Som temachefsassistent är du delaktig i verksamhetens alla delar som rör de administrativa processerna.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete inom eller utanför sjukhuset. Arbetet kräver att du är väl förtrogen med Officepaketet, heroma och andra system samt de administrativa processerna. Du har god samarbets- och serviceförmåga, är stresstålig och har förmåga att kunna arbeta självständigt och strukturerat. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som administratör inom hälso- och sjukvården. En förutsättning är att du talar och skriver obehindrat på svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer.

Du står upp för yrkesetiska koder och visar stor professionalism i din yrkesroll.

Som person är du lyhörd för andras behov och har en tydlig och anpassningsbar kommunikation. Du skapar förtroende hos chefer och medarbetare genom att stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang.

Uppdraget för Tema Akut och Reparativ medicin (Tema ARM) är att säkerställa högklassig vård, forskning och utbildning för patientgrupper inom

akutsjukvård, internmedicin, trauma/akutkirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, kraniofaciala sjukdomar, öron-näsa-hals/ hörsel och balans, samt transplantation.

Tema ARM kommer att bestå av fem medicinska enheter och två omvårdnadsenheter och kommer både att fokusera på akutsjukvård och det kompletta omhändertagandet för den akut sjuka patienten samt även driva och  utveckla de högspecialiserade uppdragen för Karolinska inom de ovan beskrivna

områdena. Temat kommer att bestå av cirka 1600 medarbetare inom fem medicinska enheter och två omvårdnadsområden. Slutenvården bedrivs både i Huddinge och Solna och öppenvården bedrivs både i Solna, Huddinge, Danderyd och Rosenlund.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vi söker temachefsassistent till Tema Akut och Reparativ medicin (Tema ARM)

Karolinska Universitetssjukhuset