medrek.se

Vi söker två tandhygienister till vår specialistklinik i Norrköping

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Vi söker två tandhygienister till vår specialistklinik i Norrköping

Nu söker vi en till två tandhygienister till vår klinik på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och som har ett stort engagemang samt intresse för kvalitetsinriktad tandvård.

Som tandhygienist hos oss kommer du vara en del av ett vårdteam som brinner för att erbjuda våra patienter bästa möjliga kvalitet och service. Vi arbetar med att ständigt utveckla och förbättra våra arbetssätt och som medarbetare förväntas du vara en stor del i detta där du även har möjlighet att påverka vår företagskultur. Vi arbetar på en privatklinik med många olika specialiteter under samma tak och strävar därför efter ett gott samarbete inom och mellan de olika specialiteterna där vi håller regelbundna terapimöten och informationsutbyten.

KVALIFIKATIONER

Kompetens

Du är legitimerad tandhygienist. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi använder oss av journalsystemet Opus och det är meriterande om du har erfarenhet från det.

Dina personliga egenskaper

Vi lägger stor viktigt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss bör du vara en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet och samarbetar över ämnesgränser. Du håller en hög odontologisk kvalitet i ditt arbete och ser positivt på utveckling och förändring. Du stimuleras av den kliniska vardagen och gillar utmaningar och delar gärna med dig av dina erfarenheter för att utveckla verksamheten.

Arbetsvillkor:

  • Tillsvidareanställning

  • Heltid eller deltid enligt överenskommelse

  • Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Vi strävar alltid efter att vara en bra arbetsgivare och tror på ömsesidig respekt med frihet under ansvar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, tjänstepension, sjukvårdsförsäkring samt andra förmåner som exempelvis arbetsskor, friskvård och terminalglasögon.

Är du intresserad av tjänsten eller har några frågor är du välkommen att ta kontakt med vår Klinikchef, Peter Göthe på peter.gothe@specialisttandlakarna.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 30:e september 2021.

Om oss

GHP Specialisttandläkarna Norrköping ligger vid Vrinnevisjukhuset och är en av tre specialisttandvårdskliniker inom GHP Specialisttandläkarna som bedriver specialisttandvård i Stockholm, Nacka och Norrköping. Tillsammans tar vi emot ca 5 000 remisser årligen varav ca 900 remisser på kliniken vid Norrköping. Vi är ca 15 personer på kliniken och har specialister inom oral protetik, käkkirurgi, bettfysiologi och radiologi.

GHP Specialisttandläkarna tillhör den börsnoterade vårdkoncernen GHP Speciality Care med ca 800 anställda och verksamhet i Norden och mellanöstern.

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Peter Göthe | Kontaktperson

Dela detta jobb

Vi söker två tandhygienister till vår specialistklinik i Norrköping

GHP Specialty Care AB