medrek.se

Vi söker undersköterskor till Väpnaren i Klippan i sommar

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Vi söker undersköterskor till Väpnaren i Klippan i sommar

Nu söker vi dig som vill arbeta som sommarvikarie hos oss!

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Förenade Care driver sedan december 2012 vård- och omsorgsboendet Väpnaren på uppdrag av Klippans Kommun. Väpnaren är ett vård- och omsorgsboende i centrala Klippan med 36 lägenheter i två plan fördelat på fyra avdelningar. Här arbetar undersköterskor, gruppledare, fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterskor samt verksamhetschef.

Vården präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att de boende har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke-Vänlighet-Service.

ARBETSUPPGIFTER
Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ansvarar för den dagliga omvårdnaden utifrån den boendes önskemål och beviljade insatser.

KVALIFIKATIONER
Du som söker skall vara lyhörd, empatisk, ansvarstagande och ha en god samarbetsförmåga. Du skall ha god kännedom i dokumentation och datakunskap. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.
På Väpnaren har vi ett fortlöpande kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Du tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Prestigelöshet och humor ser vi som en stor tillgång.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Sommarvikarier söks från vecka 23-34, vi ser helst att du är utbildad undersköterska och/eller har erfarenhet av äldreomsorg.

LÖN
Enligt kollektivavtal.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.

KONTAKTPERSON
Verksamhetschef Gunilla Sjunner
E-post: gunillas@forenadecare.com
Mobil: 0733-15 01 22

Gruppledare Samantha Lundin
E-post: samanthal@forenadecare.com 
Mobil 0733-15 01 56

Förenade Care Väpnaren
Torggränd 8
264 33 Klippan
0435-76 89 10 växel

 

Dela detta jobb

Vi söker undersköterskor till Väpnaren i Klippan i sommar

Förenade Care AB