medrek.se

Välkommen till oss på Pre- och Postop i Huddinge! Nu söker vi vårdledare som operativt ska leda och planera verksamhetens vårdlogistik i daglig drift.

Vill du arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där ditt arbete präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo och kompetenta kollegor? Då ska du söka till oss! 

Klicka här för att se vår film där vi berättar lite mer om hur det är att jobba hos oss! 

Vi erbjuder 

Vi är en funktionsenhet inom Perioperativ Medicin och Intensivvård och tar emot nyopererade patienter dygnet runt och utför avancerad postoperativ vård samt pre- och postoperativ optimering av patienter. Ungefär 15% av våra patienter är barn. 

Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som sjuksköterska hos oss är väldigt varierande. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av övervakning, vård och behandling av smärta och postoperativa komplikationer samt tidig mobilisering. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av kirurgi förekommer också.  

Grundtjänst (specialist)sjuksköterska med vårdledarförordnande. 

Anställningen är på heltid, möjlighet att välja en veckoarbetstid på 38,15 alt 40 timmar/vecka. 

Vårdledaruppdraget innebär att operativt leda och planera verksamhetens vårdlogistik i daglig drift inom givna ramar samt enligt verksamhetens uppsatta mål: 

• Att bedöma aktuellt personalbehov i relation till vårdtyngd  

• Att utifrån aktuell vårdtyngd fördela personalen  

• Att i samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet  

• Att verka för en patientsäker vård av god kvalitet  

• Att medverka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetsområdets mål och visioner  

Vårdledaruppdraget omfattar arbetsledning och kliniskt arbete.  

Vid nyanställning erbjuds du ett introduktionsprogram som anpassas efter ditt behov. En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. Som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete ger vi dig möjlighet att hospitera på andra avdelningar inom vårt funktionsområde, dvs anestesi-/operations- eller intensivvårdsavdelningen.  

Vi söker 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst fem års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. Det är mycket meriterande om du även har en specialistutbildning inom anestesi-/intensiv- eller akutsjukvård.  

Erfarenhet och/eller utbildning inom arbetsledning är meriterande.  

Vi söker dig som har ett genuint intresse av arbetsledning och du drivs av ett starkt engagemang för verksamhetens utveckling. Du sätter patienten först och ser positivt på förändringsarbeten. 

Vi ser även att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du skapar ett positivt arbetsklimat genom ditt sätt att vara med god förmåga att engagera och skapa delaktighet, en förebild i organisationen. Vi värdesätter även egenskaper som handlingskraft, lyhördhet och tydlighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Välkommen med din ansökan! 

Din ansökan ska innehålla: 

• CV 

• Personligt brev 

• Yrkeslegitimation 

• Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 

• Utbildningsbevis 

Kontakter till PrePostOp, Funktionsenhet Huddinge 

Omvårdnadschef Christian Bartholomäus, 08-585 80331, christian.bartholomaus@sll.se 

Medarbetare på avdelningen, Sofie Naredi, Huddinge växel, sofie.naredi@sll.se 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Christian Bartholomäus 
Omvårdnadschef, Pre- och postop i Huddinge
08-585 803 31
christian.bartholomaus@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Markus Frick, telefon växel 08-585 800 00

Kommunal, Carina Hultgren, telefon växel 08-585 800 00

Vi söker vårdledare till PrePostOp i Huddinge!

Ansök nu

Dela detta jobb