medrek.se

Vi söker verksamhetschef till vård och omsorgsboendet Victoria

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-11

Ansök nu

Vi söker verksamhetschef till vård och omsorgsboendet Victoria

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra boende och vår personal.
Victoria vårdboende är beläget i Limhamn och ligger i ett expansivt område där bostäder och grönområde växer fram nära Limhamns kalkbrott. Boendet består av 60 lägenheter fördelat på 6 enheter. Boendet är inriktat till personer med demensdiagnoser. 

Vi söker nu en verksamhetschef till Victoria vårdboende som har ett genuint intresse för god äldreomsorg med inriktning mot demens och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Du har här möjligheten att skapa en verksamhet som sticker ut och gör skillnad för våra boende. Idag är vi ett boende som speglar Malmö Stads mångkulturella sammansättningar. Vi tilldelades priset Malmö Stads näringslivspris inom området mångkulturell verksamhet år 2019.
Inriktningen vi arbetar utifrån är personcentrerat inriktning med ett salutogent förhållningssätt. Varje möte hos oss är viktigt och unikt.

Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, lokalvårdare, Leva Livet-inspiratör med team, arbetsterapeut, fysioterapeut, biträdande verksamhetschef, gruppledare samt sjuksköterskor.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. 

Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (ISO 45001:2018) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget samt är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet. 
I ditt uppdrag som verksamhetschef ingår:

  • externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 

  • planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. 

  • att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef. 

Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer
Lämplig utbildning på högskolenivå/universitetsnivå exempelvis leg. Sjuksköterska eller annan för tjänsten lämplig utbildning samt med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning inom äldreomsorgen. Du ansvarar bl.a. enligt 4 kap. hälso- och sjukvårdsförordningen.

Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.

Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. 

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök. 

Kontaktperson
Birgitta Gyllensten Regionchef 
Mobil: 0700-804981
E-post: birgittag@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

 

 

 

Dela detta jobb

Vi söker verksamhetschef till vård och omsorgsboendet Victoria

Förenade Care AB