medrek.se

Vi utökar nu vår verksamhet och söker nattsjuksköterskor som vill vara med och bedriva högspecialiserad geriatrisk vård tillsammans med oss på Avd. R72-R74(GAVA) i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Vi utökar nu vår verksamhet och söker nattsjuksköterskor som vill vara med och bedriva högspecialiserad geriatrisk vård tillsammans med oss på Avd. R72-R74(GAVA) i Huddinge

Om oss 
På Avdelning R74 bedriver vi geriatrisk slutenvård för patienter som är multisjuka och sköra. Patienterna har ofta flera samtidiga kroniska sjukdomar med akut försämring. De vanligaste förekommande diagnoserna är hjärtsvikt, kroniska obstruktiv lungsjukdom (KOL), endokrina sjukdomar och infektioner.  
Direktintag sker via primärvården eller på remiss från distriktsläkare, från akutmottagningen och från sjukhusets vårdavdelningar. Patienterna kan även komma via direktstyrning från ambulans eller kontakt med bakjour. Avdelningen har 20 vårdplatser, på sex av dessa vårdplatser finns en geriatrisk akutvårdsavdelning så kallad GAVA.  
På Avdelning R72  bedriver vi geriatrisk slutenvård för patienter som är multisjuka och sköra. Patienterna har olika diagnoser och vårdas under kort tid. De vanligaste förekommande diagnoserna är hjärtsvikt, kroniska obstruktiva lungsjukdomar (KOL), endokrina sjukdomar och infektioner.   
Det mesta intaget sker från Akutmottagningen och sjukhusets vårdavdelningar men också på remiss från vårdcentral samt från direktstyrd ambulans efter kontakt med jourläkare resp. koordinator. Avdelningen har 20 vårdplatser. 
 
Om tjänsten 
Som sjuksköterska på Tema Åldrande får du ett arbete där inget arbetspass är det andra likt och du kommer att ha en ledande roll i omvårdnadsarbete!   
Du växlar mellan våra avdelningar (R72 och R74) där du ska ansvara för  vårdavdelningsarbete, inskrivning av nya patienter samt akut omhändertagande och övervakning av multisjuka och sköra patienter. Du kommer att jobba tillsammans med 2 andra sjuksköterskor och 3-4 undersköterskor.  
Vi söker nu sjuksköterskor för tillsvidareanställning på natt, med tillträde enligt överenskommelse. Observera att nattjänsten innebär 7 nätter / 3 veckor. 
 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig en arbetsplats med en stimulerande arbetsmiljö med stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska! Här arbetar du med glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av geriatrik, akutsjukvård och ledarskap. 
När du börjar hos oss får du en personligt anpassad inskolning efter dina tidigare erfarenheter och behov. Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder även utbildning internt genom bland annat en mycket uppskattad introduktionskurs, vilket ger dig en god grund för ditt fortsatta arbete hos oss.  
 
Vi söker 
Vi vänder oss till dig som har erfarenhet och ett genuint intresse för geriatrik, omvårdnad och akutsjukvård och som ser glädjen och möjligheterna i att får arbeta i framtidens sjukhus där högspecialiserad geriatrisk vård har en viktig roll.   
Du känner dig trygg i ett arbete präglat av stort ansvar och oförutsägbara situationer.  Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv och vi ser att du samarbeta över gränser för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Du kommer i ditt arbete att möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris med omtanke och respekt. 
 
I rollen som nattsjuksköterska ansvarar du för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet.   
 
Vi förväntar oss givetvis att du delar och arbetar efter grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. 
 
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer   
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet  
Meriterande: Tidigare erfarenhet från geriatrik eller akut är stort meriterande 
 
Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Välkommen med din ansökan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Deltid
Kontakt
Irene Johansson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0858582653, 072-582 32 20
contacticon mobile irene.k.johansson@sll.se
Erika Lundström 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-58580374

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Emma Johnsson, emma.k.jonsson@sll.se

Dela detta jobb

Vi utökar nu vår verksamhet och söker nattsjuksköterskor som vill vara med och bedriva högspecialiserad geriatrisk vård tillsammans med oss på Avd. R72-R74(GAVA) i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset