medrek.se

logga

Vi vill satsa på dig – bli pacemakersjuksköterska hos oss!

Regioner
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Vi vill satsa på dig – bli pacemakersjuksköterska hos oss!

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill börja arbeta dagtid med arytmier. Då vi utökar verksamheten behöver vi ytterligare medarbetare till en av Sveriges största pacemakermottagningar.

På vår Arytmienhet utför vi utredningar, implantationer och uppföljningar av device (pacemaker, ICD, CRT och ILR). På enheten arbetar sjuksköterskor, läkare och undersköterskor i ett nära samarbete.

Arbetsuppgifter:

​Du kommer att ha mottagningsverksamhet med pacemakerkontroller, telefonrådgivning. På operation kommer du att både sterilassistera vid device operation och ansvara för patienten och programmering under och efter operationen. Din inskolning kommer primärt att starta på operation och efter det så påbörjar du din utbildning inom pacemakerprogrammering, där målet är att du ska ha självständig pacemakermottagning.

Personliga egenskaper:

Vi är en arbetsgrupp som lägger stor vikt vid kvalitet och utveckling där vi söker dig som vill bidra till detta. Du är en person som trivs med att arbeta både självständigt och i team, är initiativrik, strukturerad med god analytisk förmåga och ett stort tekniskt intresse.

Varför ska du söka dig till oss?

  • Vi ger dig den inskolning och utbildning som krävs för att du kunna arbeta hos oss

  • Utvecklande och stimulerande arbete med intern kompetenstege

  • Fortlöpande kompetensutveckling under hela anställningen

  • Vi har låg personalomsättning och mycket erfarna kollegor

  • Ett nära och ett bra samarbete mellan professionerna

  • Arbeta i ljusa nyrenoverade lokaler

  • Omväxlande arbete med akut operationsverksamhet och planerad mottagning

  • Dagtidstjänstgöring utan helger

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, dagtid med veckoarbetstid 40h/vecka.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från hjärtsjukvård. Tidigare erfarenhet av sterila ingrepp (tex PCI eller elfys) och pacemakermottagning är meriterande. ​

Vi kan erbjuda dig stora utvecklingsmöjligheter i en högteknologisk och forskningsintensiv miljödär du blir en viktig pusselbit i vårt glada tvärprofessionella specialistteam.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

logga
Vi vill satsa på dig – bli pacemakersjuksköterska hos oss!

Danderyds Sjukhus AB