medrek.se

Arbetsplatsen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser. 

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. 

Socialförvaltningens hälso- och sjukvårdsenhet söker legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast för vikariat i 4 månader med möjlighet till förlängning. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Läs mer >> 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut/sjukgymnast, bedömningar, förskrivning och utprovning av hjälpmedel och handledning för vård- och hemtjänstpersonal.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet från äldreomsorg, primärvård och hemsjukvård. Meriterande är tidigare arbete med rehabilitering/habilitering för målgrupperna samt att du kan driva utvecklingsarbete. Dokumentation sker i journalföringssystemet Treserva. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Tillträde snarast 
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. 
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan. 

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. 

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-23
Arbetsgivarens referensnummer: A867891

Upplysningar

Maria Persson
Avdelningschef Hälso- och sjukvårdsenheten
0921-620 00

Fysioterapeuterna
0921-620 00

Vikariat Leg. Fysioterapeut/ Leg. Sjukgymnast, 100 %

Ansök nu

Dela detta jobb