medrek.se

Vikarie i Time Care Pool

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsuppgifter

Barn- och utbildningsförvaltningen och Socialförvaltningen söker vikarier som med kort varsel kan jobba när ordinarie personal är frånvarande. Som vikarie hos oss har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom förskola, skola, fritidshem, hemtjänst, personlig assistans samt stöd och service. Du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i många olika verksamheter.

Som vikarie uppger du vilka dagar och tider du vill arbeta i vårt vikariehanteringssystem med hjälp av din mobiltelefon eller dator. Din tillgänglighet matchas sedan mot arbetsplatsernas vikariebehov. När du blir bokad på arbete bekräftas det med ett SMS. Dina arbetstider varierar beroende på verksamheternas behov. Du är garanterad minst 4 timmars arbetstid de dagar du arbetar. Du blir knuten till ett antal arbetsplatser, vilket baseras på dina förutsättningar och våra vikariebehov.

Som vikarie har du ett viktigt och varierande uppdrag som uppskattas av såväl barn, unga och äldre som den ordinarie personalen i våra verksamheter.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

För arbete som vikarie ska du ha slutbetyg från avslutad gymnasieutbildning. Arbetslivserfarenhet och/eller relevant utbildning är meriterande. Din bakgrund avgör vilken anställningsform och befattning du har i ditt arbete som vikarie. Det är meriterande om du har körkort och regelbunden tillgång till bil.

Som person är du flexibel, du trivs med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du kan arbeta två gånger i veckan eller mer.

Vi begär alltid referenser och ett giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister från alla sökande som blir aktuella för intervju.

Håll utkik i din inkorg då våra rekryterare i första hand återkopplar via e-post.

Ansökan

Referensnummer:   A987987

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Vikarie i Time Care Pool

Luleå kommun , Socialförvaltningen