medrek.se

logo

Vikarie Idun/Gudrun Hemvård

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2023-12-17

Ansök nu

Vikarie Idun/Gudrun Hemvård

Forenede Care, Idun/Gudrun hemvård, hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstmedarbetare, distriktssköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef. Hemvården utgår från Kålsängsgränd och ligger lokalt i Uppsala.

Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete, servicearbete utifrån vårdtagarens önskan och beviljat bistånd med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har viss datavana.

Kvalifikationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagaren i centrum.

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Krav:
Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem.
Du ska kunna cykla.

Pälsdjur förekommer.

Arbetstid/varaktighet
Arbete dag, kväll och helg.
 

Tillträde
Omedelbart

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson

Madelene Eriksson
Rekryterare
rekrytering.uppsala@forenedecare.se

Intervjuer kommer ske på Skomakargatan 14 B i Salabacke

Dela detta jobb

logo
Vikarie Idun/Gudrun Hemvård

Forenede Care