medrek.se

Vikarier sökes till Södertälje

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-18

Ansök nu

Vikarier sökes till Södertälje

Är du en pålitlig, empatisk och genuin person som tycker om att arbeta? Äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig? Då är du den vi söker!

Vi söker nu vikarier till en mycket positiv, go och kärleksfull ung tjej som vill kunna leva sitt liv som andra unga i hennes ålder med allt vad det innebär av aktiviteter.

Hon bor i en fin egen del i villa med sina föräldrar i Södertälje. Hon är intresserad av musik, träning, bassängbad, utflykter och att interagera med andra. Hon är som gladast när hon blir sedd och får bekräftelse och när du socialiserar och umgås med henne.

Kommunikationen och total närvaro i samspel med henne är A och O eftersom hon inte kan uttrycka sig med ord. Du som söker tjänsten är kvinna mellan 20 och 35 år, och du bör vara aktiv med ett öppet sinne, glad och positiv samt ha stor sinnesnärvaro.

Uppdragsgivaren som har assistans har Retts syndrom, varför det är viktigt att du förstår att du har ett stort ansvar för hennes totala omvårdnad och trygghet, hon kan inte motivera sig själv utan du bör initiera aktiviteter, stimulera henne samt sörja för att hennes vardag blir meningsfull, trygg och trivsam. Du kan hantera utomhusutflykter och spontana aktiviteter.

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att din uppdragsgivare som har personlig assistans har huvudrollen.  Vi vill att du som söker har goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent. 

Kvalifikationer Personlig assistent 

Krav Du måste behärska svenska i tal och skrift. Rökfri 

Arbetstid/Varaktighet Timvikarie vid sjukdom och sommarledighet. Du skall kunna arbeta såväl dagtid, kvällstid som vaken natt, samt helg och vara mycket flexibel.  Du arbetar i ett team i samspel med andra assistenter i en stabil och bra arbetsgrupp där man känner ansvar både för kunden, anhöriga och sina kollegor.

Din arbetsgivare blir Förenade Care AB.

Vi tillämpar individuell lönesättning, kollektivavtal Fremia- Kommunal.

Lön Timlön 

Tillträde Enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdatum Ansökningar behandlas löpande. 

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV!

Dela detta jobb

Vikarier sökes till Södertälje

Förenade Care AB