medrek.se

Vikarier till äldreomsorg

Företag Nykvarns kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Vikarier till äldreomsorg

Arbetsuppgifter

Vi söker ett antal undersköterskor och vårdbiträden till Lugnets äldreboende, dag och nattetid och till hemtjänsten på timanställning under våren och sommaren. Vår vision är att stärka individen och ge våra hyresgäster en meningsfull vardag. På Lugnet erbjuder vi aktiviteter och arbetar med värdegrundsfrågor. Detta innebär att vi ställer höga krav på våra anställda gällande ansvar, flexibilitet och initiativsförmåga. Struktur, rutiner och planering tillsammans med teamet är nyckelord för att verksamheten ska fungera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är vårdbiträde eller har undersköterskeutbildning, dokumentationsvana och förmåga att arbeta i team. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med äldre/demenssjuka personer och har ett professionellt bemötande.

Du är ansvarstagande och har ett tydligt förhållningssätt. Du är trygg i dig själv och känner dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av struktur, trygghet och kontinuitet. Att kunna rapportera och dokumentera ingår i det dagliga arbetet.

Du ska vilja arbeta utifrån de nationella riktlinjerna gällande demens och även vara bekväm med vår lokala värdighetsgaranti. Läs gärna om värdighetsgarantin på vår hemsida: www.nykvarn.se

I hemtjänst och för nattjänst är körkort ett krav.

Kontaktperson för Lugnets boende är Mona Broström Eriksson och Lena Höög för hemtjänsten. Kontaktuppgifter finns nedan i annonsen.

För mer information, ring:

 

  • Mona Broström Eriksson, Samordnare. Telenr: 08-55501167
  • Lena Höög, Samordnare. Telenr: 08-55501466

 

 

Anställningen

Anställning Timavlönad Vikariat från och med 2020-04-01 till och med 2020-08-31.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2020-02-28

Dela detta jobb

Vikarier till äldreomsorg

Nykvarns kommun