medrek.se

Vikarier till kosten/bemanningen ref nr 18/145

Regioner
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Vikarier till kosten/bemanningen ref nr 18/145

Smedjebackens kommuns kostenhet består av tre köksområden; äldreomsorg, skola och förskola. Under år 2018 och framåt kommer vi utveckla verksamheten inom omsorgsköken från mottagningskök till tillagningskök. 

Vi arbetar enligt vår värdegrund där Välkomnande, Trygghet, Framtidstro och Engagemang är våra ledord. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. 

Läs mer om oss på smedjebacken.se

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier till vår bemanning till kosten. 
Om du vill arbeta med att bereda och laga mat ska du söka dig till oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom olika arbetsgrupper som ryms inom vårt verksamhetsområde. En tjänst som vikarie innebär att du arbetar inom ett flertal av våra verksamheter och därför är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och gillar att möta olika människor.
Du kommer att samarbeta med många och där blir din förmåga att skapa ett bra möte viktigt men likaså att arbeta självständigt kan förekomma. Som vikarie arbetar du över områdesgränserna vid behov och det är viktigt att du är öppen för detta. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar inom.Du kommer även att samverka med andra utifrån individens önskemål och behov. Som vikarie har du varierande arbetsplatser och arbetstider, där förändringar kan ske med kort varsel.

Arbetstiden är förlagd till dagar och helger.

Kvalifikationer

Du bör ha relevant utbildning för uppgiften som medarbetare inom kostenheten.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har omtanke, är professionell i din yrkesroll, har ett gott bemötande och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad.

Du ska ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

En merit är finsktalande.

Du bör har körkort.

Rekryteringen sker löpande.

Personliga egenskaper

Önskvärda kvalifikationer; ett trevligt, professionellt bemötande, engagerad och trygg i dig själv. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. 

Vi erbjuder

Vi vill dessutom erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Dela detta jobb

Vikarier till kosten/bemanningen ref nr 18/145

Smedjebackens kommun