medrek.se

Vikarier till omsorgen

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Vikarier till omsorgen

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt
med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet,
dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där
välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Omsorgsförvaltningens vikariepool med inriktning inom äldreboende, hemtjänst samt LSS.
Om du vill arbeta med att stödja människor ska du söka dig till oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom olika arbetsgrupper som ryms inom vårt verksamhetsområde.

En vikarietjänst inom omsorgen innebär att du arbetar inom ett flertal av våra verksamheter och därför är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och gillar att möta olika människor. 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att bla att hjälpa brukarna med sin dagliga hygien, matsituationer, samtala, ibland fritidsaktiviteter eller dagliga verksamheter, se till att brukaren får all hjälp och "påputtning" den behöver för att ha en så självständig livsföring som möjligt utifrån den enskilde.
Du kommer att täcka upp på alla verksamheter vid korttidsfrånvaro, detta innebär att du är mycket flexibel i din arbetstid och följsam som person, tycker om att vara på olika arbetsplatser och skapa nya kontakter samt att du är stresstålig och lösningsfokuserad.
Dokumentation ingår i det dagliga arbetet. Delegation av medicin kan ingå i arbetsuppgifterna men även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden. 

Vikariepoolen arbetar över områdesgränserna vid behov och det är viktigt att du är öppen för detta.

Kvalifikationer

Undersköterska i första hand men även du som studerar inom branschen och har erfarenhet av undersköterskeyrket. 

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har omtanke, är professionell i din yrkesroll, har ett gott bemötande och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad.

Du ska inneha datavana och kunna behärska svenska språket väl i tal och skrift utifrån att dokumentation utförs.  God kunskap gällande lagstiftning inom de olika verksamheterna.

Egen tillgång till telefon då bankID krävs för att logga in i system.

Du ska lämna utdrag från belastningsregistret vid ev anställning. (finns att skaffa kostnadsfritt på polismyndighetens hemsida blankett 442-3 )

Betyg, meriter och referenser ska vara med i ansökan samt att du ska vara vaccinerad mot covid19 och kunna visa upp vaccinationspass.

Erfarenhet av att arbeta med personer som har kognitiv svikt är önskvärt. Utbildning inom demensvård, som specialistundersköterska eller på KY utbildning är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av Life Care, BPSD och Senior alert är detta en fördel.

Önskemål att du har Körkort.

Personliga egenskaper

Vi ser att du har ett trevligt, professionellt bemötande, engagerad och trygg i dig själv. 

Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är lojal din arbetsgivare och har hög arbetsmoral. 

Du kommer att samarbeta med många och där blir din förmåga att skapa ett bra möte viktigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande, initiativförmåga samt flexibilitet.

Vi erbjuder

Behovet är främst dag och kväll men natt kan också bli aktuellt

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värnar om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande mer än gärna få stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registrering av CV var god kontakta Webcruiter support.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du HR-specialist Patricia Andersson (patricia.andersson@smedjebacken.se) så får du hjälp med din ansökan.

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

 

Dela detta jobb

Vikarier till omsorgen

Smedjebackens kommun