medrek.se

Vikarier till Omsorgen/bemanningen ref nr 18/143

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Vikarier till Omsorgen/bemanningen ref nr 18/143

Vårt mål i omsorgen är att arbeta för att våra boende ska ha ett värdigt och meningsfullt liv med en god livskvalitet samt ett bra socialt innehåll i sin vardag. Viktigt är bemötande i olika situationer utifrån de boendes behov och personlighet. Vi arbetar enligt vår värdegrund där Välkomnande, Trygghet, Framtidstro och Engagemang är våra ledord. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. 

Läs mer om oss på smedjebacken.se

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier till vår bemanning till hemtjänst, äldreboende samt LSS. 
Om du vill arbeta med att stödja människor ska du söka dig till oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom olika arbetsgrupper som ryms inom vårt verksamhetsområde. En tjänst som vikarie innebär att du arbetar inom ett flertal av våra verksamheter och därför är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och gillar att möta olika människor.
Du kommer att samarbeta med många och där blir din förmåga att skapa ett bra möte viktigt. Som vikarie arbetar du över områdesgränserna vid behov och det är viktigt att du är öppen för detta. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar inom. Dokumentation ingår i det dagliga arbetet. Du kommer även att samverka med andra utifrån individens önskemål och behov. Som vikarie har du varierande arbetsplatser och arbetstider, där förändringar kan ske med kort varsel.

Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger, jourtjänstgöring. Även nattarbete ingår.

Kvalifikationer

Du ska ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande om du har erfarenhet inom Lss-verksamheten.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har omtanke, är professionell i din yrkesroll, har ett gott bemötande och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad. Du ska ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

En merit är finsktalande.

Vi ser att du har erfarenhet av dokumentation. Du bör har kunskap om gällande lagstiftning inom de olika verksamheterna.

Du bör har körkort.

Rekryteringen sker löpande.

Personliga egenskaper

Önskvärda kvalifikationer; ett trevligt, professionellt bemötande, engagerad och trygg i dig själv. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. 

Vi erbjuder

Vi vill dessutom erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Dela detta jobb

Vikarier till Omsorgen/bemanningen ref nr 18/143

Smedjebackens kommun