medrek.se

Vikarier till Omsorgen/bemanningen ref nr 19/88

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Vikarier till Omsorgen/bemanningen ref nr 19/88

Välkommen till Smedjebackens kommun!
I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som medarbetare ska känna dig väl mottagen, vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommuninvånare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord.  

Vårt mål i omsorgen är att arbeta för att våra boende ska ha ett värdigt och meningsfullt liv med en god livskvalitet samt ett bra socialt innehåll i sin vardag. Viktigt är bemötande i olika situationer utifrån de boendes behov och personlighet. Vi arbetar enligt vår värdegrund där Välkomnande, Trygghet, Framtidstro och Engagemang är våra ledord. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. 

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registrering av CV var god kontakta Webcruiter kundservice
 

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier till vår bemanning till hemtjänst, äldreboende samt LSS. 
Om du vill arbeta med att stödja människor ska du söka dig till oss. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom olika arbetsgrupper som ryms inom vårt verksamhetsområde. En tjänst som vikarie innebär att du arbetar inom ett flertal av våra verksamheter och därför är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och gillar att möta olika människor.
Du kommer att samarbeta med många och där blir din förmåga att skapa ett bra möte viktigt. Som vikarie arbetar du över områdesgränserna vid behov och det är viktigt att du är öppen för detta. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar inom. Dokumentation ingår i det dagliga arbetet. Du kommer även att samverka med andra utifrån individens önskemål och behov. Som vikarie har du varierande arbetsplatser och arbetstider, där förändringar kan ske med kort varsel.

Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger, jourtjänstgöring. Även nattarbete ingår.

Kvalifikationer

Du ska ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande om du har erfarenhet inom Lss-verksamheten.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har omtanke, är professionell i din yrkesroll, har ett gott bemötande och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad. Du ska ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

En merit är finsktalande.

Vi ser att du har erfarenhet av dokumentation. Du bör har kunskap om gällande lagstiftning inom de olika verksamheterna.

Du bör har körkort.

Rekryteringen sker löpande.

Personliga egenskaper

Önskvärda kvalifikationer; ett trevligt, professionellt bemötande, engagerad och trygg i dig själv. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. 

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.
Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla.

Dela detta jobb

Vikarier till Omsorgen/bemanningen ref nr 19/88

Smedjebackens kommun