medrek.se

Vikarierande Biomedicinsk Analytiker sökes till CMMS

Ansök nu

Vikarierande Biomedicinsk Analytiker sökes till CMMS

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett 11 månaders vikariat på provmottagningen vid Centrum för Medfödda Metabola Sjukdomar (CMMS) med start under september månad. Eftersom vi är en expanderande verksamhet finns det möjlighet till förlängning.

CMMS är en del av Karolinska Universitetslaboratoriet (KUL) i Solna. Här arbetar vi med precisionsdiagnostik för många olika sällsynta sjukdomar. Du kommer bli en del av en väl sammansvetsad grupp av biomedicinska analytiker samt läkare och sjukhuskemister som tillsammans arbetar för att säkerställa ett kvalitetssäkert provomhändertagande för vård respektive forskning.

Självklart får du också del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten
Din tjänst finns, som du säkert redan förstått, på vår provmottagning som får in urin- och plasmaprover från hela landet för behandling och utredning av misstänkta medfödda ämnesomsättningsdefekter. Det rör sig om en stor grupp mycket olika sällsynta sjukdomar med vitt skilda symtom som ofta är behandlingsbara, förutsatt att diagnos ställs och behandling sätts in före permanenta skador hunnit uppstå.Över hälften av patienterna är barn som ofta är svårt sjuka och vår uppgift är då att så snabbt som möjligt försöka fastställa om det rör sig om en medfödd ämnesomsättningsdefekt.

Din uppgift är att guida proverna från ankomst till avsked på deras väg mot diagnos.

Dina arbetsuppgifter består därför bland annat av ankomstregistrering av dessa prover, registrering och motläsning av remisser, preanalytiska upparbetningar och analyser, gallring av prover samt bevakning av avdelningens telefon.

Vi söker
Vi söker dig som arbetar strukturerat, noggrant och är prestigelös till sättet.

Dina arbetsuppgifter i kombination med den dagliga kontakten med personal, både inom och utanför vår verksamhet, gör att vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är serviceinriktad och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi ser gärna att du även vill engagera dig i enhetens verksamhet och på ett aktivt sätt bidrar till dialog och utveckling av din arbetsplats.

Vi arbetar utifrån Karolinska Universitetssjukhusets värderingar - Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet - vilka är självklara i din yrkesroll.

Vi är en ackrediterad verksamhet och har ett stort kvalitetsfokus där patienten och personalen kommer först - alltid.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan adekvat högskoleutbildning. Goda kunskaper i svenska språket, skriftligt och muntligt.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av kliniskt provmottagningsarbete.

Urval och tillsättning kan ske löpande. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Biomedicinsk analytiker

Arbetsplats
Solna

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Erik Hedman 
Sektionschef på biokemilaboratoriet, CMMS
contacticon phone 0762-31 78 92

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Oskar Fagerlund, 08-517 714 48, oskar.fagerlund@sll.se

Referensnummer
170732

Dela detta jobb

Vikarierande Biomedicinsk Analytiker sökes till CMMS

Karolinska Universitetssjukhuset