medrek.se

Vikarierande kontaktsjuksköterska urologisk öppenvård, onkologi

Regioner
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Vikarierande kontaktsjuksköterska urologisk öppenvård, onkologi

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete som kontaktsjuksköterska för patienter med urologisk cancer. Du kommer arbeta i team med läkare, kontaktsjuksköterskor och undersköterskor med målet att ge den bästa möjliga vård för våra patienter.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling.

Om tjänsten
Som kontaktsjuksköterska säkerställer du patientens delaktighet och inflytande i sin vård. Du informerar och förbereder patienten inför kommande steg i utredning/behandling och informerar om och följer upp behandlingar. Du har även mottagning och telefonrådgivning. Kontaktsjuksköterskan upprättar vårdplaner och deltar i multidisciplinära konferenser.

Tjänsten avser ett vikariat till och med 22-08-31 med möjlighet till förlängning.

Vi söker
Vi söker dig som är intresserad av urologi och vill vara med och utveckla cancervården. Du är en nyfiken och öppen person som förstår vikten av god kommunikation. Du har förmåga att arbeta självständigt och i team, göra egna bedömningar och känner ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är flexibel och kan prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av onkologi

Meriterande: Specialistutbildad inom onkologi

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Vikarierande kontaktsjuksköterska urologisk öppenvård, onkologi

Karolinska Universitetssjukhuset