medrek.se

Vikarierande Medicinsk sekreterare till Patientområde Lung- Allergisjukdomar

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Vikarierande Medicinsk sekreterare till Patientområde Lung- Allergisjukdomar

Är du vår nya kollega? En av våra sekreterare ska vara föräldraledig och vi söker nu dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen på Tema Inflammation och Infektion med placering inom patientområde Lung- Allergisjukdomar i Huddinge.

Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom Tema Inflammation och Infektion. Vårdadministration leds av en vårdadministrativ chef och fyra enhetschefer som arbetar nära alla patientområden inom temat.

Om tjänsten
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av journalutskrifter från verksamheterna inom patientområde Lung- och Allergisjukdomar, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering och kodning, posthantering samt sedvanliga övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du kommer att samarbeta med sekreterare och administratörer inom vårdadministrationen och även med andra yrkesgrupper inom patientområdets verksamheter.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Vi förespråkar friskvård och erbjuder friskvårdsbidrag och träning i vårt gym.

Arbetstiden är 39,50 timmar i veckan måndag-fredag, dagtid.

Vi söker
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi sätter stort värde på flexibilitet, positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation.

Du delar Karolinskas värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Medicinsk sekreterarutbildning eller likvärdig utbildning. Goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och engelska i skrift.
Meriterande: Erfarenhet av Take Care och utbildning i eller erfarenhet av DRG. Du kan använda Office-paketet.

Urval och intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet - välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Charlotte Larsson 
Enhetschef
070-085 68 36

Fackliga representanter
Vision, 08-517 725 25

Dela detta jobb

Vikarierande Medicinsk sekreterare till Patientområde Lung- Allergisjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset